TinyParks
tinyparks blog

TinyParks heeft een vermelding op bijzonderplekje.nl gekregen

tinyparks

Bijzonder overnachten in een tiny house in de natuur

TinyParks biedt je de mogelijkheid om in luxe en sfeervolle tiny houses te overnachten, in de natuur. De 2-4 persoons tiny houses staan op een unieke locatie, in het bos aan National Park Drents-Friese Wold. Voor wie de sfeer van kamperen zoekt, maar houdt van een beetje meer comfort is TinyParks de oplossing. Kom opladen, bijtanken en samen genieten van een ultieme kampeerervaring.

De tiny houses van TinyParks

Zoek je een duurzame accommodatie, in de natuur, voor een paar dagen rust en ontspanning? Weg van de stad, maar echt even lekker samen? Kies dan voor een van de tiny houses van TinyParks. Zo kies je voor comfort en sfeer. Zelfs op het kleine oppervlak van het tiny house heb je alles in huis om onbezorgd te genieten. Een keuken met vaatwasser en oven, een comfortabele zithoek, een eethoek, eigen badkamer met douche en toilet en een slaapgedeelte. Soms in de vorm van een vide, soms verstopt en uitschuifbaar. Boven alles is de cabin heel praktisch ingericht. Je zult verbaasd staan over de complete inrichting. En door de grote ramen voel je ook binnen de aanwezigheid van de natuur. Alles voor een mini-vakantie in eigen land!

Bij de TinyParks locatie Drents-Friese Wold staan slechts 16 tiny houses opgesteld, verspreid tussen de bomen. Net als de natuur elk seizoen veranderd, wordt ook het park elke keer aangepast aan de tijd van het jaar. Lekkere vachtjes op de stoelen op de veranda, de mogelijkheid om een vuurtje te stoken en in de zomer een BBQ bij huis.

Lees het hele bericht op; https://www.bijzonderplekje.nl/tinyparks/