TinyParks
blog tinyparks

Nature is calling; even weg met je team!

tinyparks

TINYPARKS

Bijzonder vergaderen op een natuureiland vlakbij Rotterdam

NATURE IS CALLING

Wil jij je team triggeren uit hun comfort zone te stappen of te reflecteren in een natuurrijke omgeving? Ontvlucht dan het kantoorpand en kom naar het onbekende natuureiland Tiengemeten voor een inspirerende heisessie.

In samenwerking met Natuurmonumenten hebben we een bijzondere “booster” programma ontwikkelt; onthaasten in de prachtige natuur gecombineerd met “inhoud & teambuilding”.

Escape programma

Tijdens de Escape wordt je voor een paar uur eilandbewoner en krijgt je, na de overtocht met de pont, een rondleiding bij de dorpskern van Tiengemeten.

Vervolgens halen jullie tijdens een wandeling van 3 kilometer een frisse neus. Bij aankomst van de herberg worden jullie ontvangen met koffie/thee en een lekkere lunch. Daar kan het inhoudelijke programma starten. Na de lunch wacht de pont en keren jullie naar het vaste land.

Expeditie programma

Willen jullie op Expeditie? Dit dag vullend programma geeft je het echte gevoel weg te zijn van de bewoonde wereld.

's Morgens pakken jullie de pont naar het eiland waar aan de overkant de huifkar met paarden te wachten staat. Na een korte geschiedenisles over het eiland worden jullie naar de herberg gebracht.

Hier begint het inhoudelijke programma onder het genot van een lekker lunch. Na de lunch vertrekken jullie onder begeleiding van een boswachter voor een wandeling van 2 uur.

De boswachter zet jullie weer af bij de pont om naar overkant te varen of als jullie willen blijven eten is dit ook een optie.

Eigen programma

Naast de genoemde programma's is een maatwerk zeker mogelijk. Alle programma's zijn aan te passen naar wens, naast op pad met de boswachter bieden we diverse workshops en activiteiten aan Yoga, Haka, Bush-craft en natuurplukken.

Geen zin in activiteiten of programma? Alleen lunchen, borrelen of dineren kan ook! Neem contact op via 085-4010006 of contact@tinyparks.nl.