TinyParks
Cast Away
 • Natuureiland Tiengemeten
 • Unieke (glamping) accommodaties
 • Inclusief ontbijt

Cast Away eiland Tiengemeten

Ben je toe aan een mini escape? Wil je er even helemaal uit in de natuur maar hou je ook van gezelligheid? Op ons 'Cast Away' eilandje Tiengemeten vind je het meest unieke plekje van Nederland om te overnachten. Een prachtige glamping met een festival achtige aankleding. Een plek waar je kan genieten van de natuur maar waar je ook heerlijk kunt borrelen, eten en dansen met vrienden en andere gasten.

Unieke Getaways

Unieke Getaway Cast Away

Vanaf
€ 220
2 nachten
2 personen

Cast Away Dome (all-in prijs)

Zuid-Holland, Tiengemeten
41Sommige
 • Ontbijt inbegrepen
 • Omgeven door water
 • Huisdieren toegestaan
Vanaf
€ 210
2 nachten
2 personen

Cast Away Hotelkamer (all-in prijs)

Zuid-Holland, Tiengemeten
21Sommige
 • Omgeven door water
 • Ontbijt inbegrepen
 • Huisdieren toegestaan
Vanaf
€ 195
2 nachten
2 personen

Cast Away Apollo (all-in prijs)

Zuid-Holland, Tiengemeten
21Sommige
 • Ontbijt inbegrepen
 • Omgeven door water
 • Huisdieren toegestaan

Wat is er te doen?

Tiengemeten is perfect voor een drie daagse break in de natuur. Onderstaand een aantal tips vanuit ons!

In de omgeving: 184km

Wandelen

Tiengemeten is dé plek voor wandelaars en natuurliefhebbers. Het eiland beschikt over diverse wandelroutes door ongerepte natuur.
Op het park

Ontspannen in de sauna

Na het wandelen of eten nog even heerlijk genieten van de sauna of hottub. Zo weet je zeker dat je helemaal relaxed en ontspannen thuis komt.
In de omgeving: 184km

Expeditie Tiengemeten

Tiengemeten is een echt wandeleiland. Je mag hier zelfs van de paden af en zelf struinend op ontdekking! Pak een verrekijker mee en ga op zoek naar de Big Five.
In de omgeving: 184km

Varen in de Biesbosch

Beleef De Biesbosch optimaal op het water. Vaar langs de wilgenbossen en groene oevers en door kronkelende kreekjes of rivieren met een roeiboot, kano of fluisterboot.

Bijzondere eiland overnachting


Zoeken jullie echt iets anders dan anders? Een mini-escape uit de dagelijkse drukte? Kom dan naar het eiland Tiengemeten. Cast Away is voor jullie ingericht met een herberg, luxe tipi-tenten, yurts en trekkershutten en biedt het ultieme eiland-gevoel. Het pontje brengt je in 10 minuten naar een andere wereld vol rust en ongerepte natuur. Zwemmen, suppen, kampvuur, buitenbioscoop, silent disco, heerlijk eten en drinken en prachtige zonsondergangen, het staat jullie allemaal te wachten.


Boek jouw bijzondere overnachting

Overnachten eiland Tiengemeten


TinyParks “Cast Away” is het hele jaar open en biedt in elk seizoen een andere beleving. In de zomer kan je lekker zwemmen, suppen en tot in de late uurtjes op het terras genieten van heerlijke wijnen en onze selectie speciaal bieren, in de winter kruip je lekker vroeg onder de wol, steek je de houtkachel aan in je tent of sluit je aan bij de andere gasten bij het kampvuur. Op het terrein vind je onder andere een horeca punt “huiskamer”, barbecue, kampvuur plaats, hout gestookte sauna en hottub, silent disco, pizza-oven en heerlijke relax zitjes rondom het eiland. Ook organiseren we elke avond de “famous” TinyParks Family Diner waar je gezellig bij kan aanschuiven.


Bekijk ons informatieboekje

TinyParks Family diner

Elke dag organiseren wij op het eiland bij de huiskamer het bekende TinyParks Family diner. Wij verzorgen die avond voor alle gasten een heerlijke maaltijd aan lang opgedekte tfels, steken het kampvuur voor je aan en zetten een gezellig muziekje op. Je kan tijdens de verblijf of vooraf in de boeking aangeven of je hier gebruik van wilt maken.
Ontdek de andere faciliteiten

Swipe voor meer foto's  

Onze andere locatie

Maak kennis met onze andere locatie voor een unieke ervaring.

The Forest Cabins Drents Friese Wold
Nederland - Drenthe

Stel je voor, zestien sfeervolle tiny houses midden in bos direct gelegen aan Nationaal Park Drents Friese Wold. De perfecte plek voor koppels en jonge gezinnen die even volledig willen uitchecken uit een druk leventje.
Locatie bekijken