TinyParks
tinyparks blog

Daag jezelf en je collega’s uit met Expeditie Tiengemeten

tinyparks

Een uniek bedrijfsuitje op eiland Tiengemeten

Ben jij de nieuwe Robinson van natuureiland Tiengemeten?

Bijna iedereen kent het spannende spelprogramma Expeditie Robinson wel van TV. Maak dit spannende en spectaculaire teambuildings programma nu zelf mee bij TinyParks Cast Away op natuureiland Tiengemeten. Ja je leest het goed, je gaat met je team naar een prachtig eiland vlakbij Rotterdam. Vol met bijzondere diersoorten en vogels. Hoe gaaf is dat! Een dag vol teambuilding opdrachten, groepsuitdaging, spanning, sensatie en veel mooie momenten.

 
tinyparks
tinyparks
 

Compleet verzorgd met lunch en of diner

Teambuilding maakt hongerig! Komt dat even mooi uit, want we kunnen ook een uitgebreide lunch en of diner verzorgen op dit prachtige eiland. Of wat dacht je van een barbecue of Italiaanse avond? Met lange tafels aan elkaar midden in de natuur. Na het eten nog even lekker uitbuiken met een borrel bij onze kampvuurplaats.

 

Een uniek bedrijsuitje

Expeditie Tiengemeten is een samenwerking met het sfeervolle recreatie concept TinyParks. De locatie Cast Away van TinyParks biedt ons alle faciliteiten voor een onvergetelijke dag. Van vergader facaliteiten tot een heerlijk restaurant tot glamping tenten om met elkaar te overnachten.

Praktische informatie

  • Ervaren instructeur(s)
  • Programma op maat
  • Mogelijkheid tot lunch/buffet/BBQ
  • Mogelijkheid voor douchen en omkleden
  • Mogelijkheid voor overnachting
tinyparks