TinyParks
tinyparks blog

Ja! TinyParks Cast Away is genomineerd voor Best Holiday concept

tinyparks

GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW HOLIDAY CONCEPT

OVER TINY PARKS, TIENGEMETEN.

Wie vanaf Zuid-Beijerland, onder Rotterdam, de pont pakt, staat al snel op Tiengemeten. De camping en herberg op het eilandje werden onlangs overgenomen door Patrick Ligthart en Jochem Verheul. Zij transformeerden het tot het hippe Tiny Parks Cast Away.

Gasten slapen in luxe tenten of in één van de nieuwe hotelkamers in de herberg. Ook is er een camping voor eigen tentjes. Het verbinden van de gasten staat centraal in het concept. Zo is er dagelijks een Tiny Parks Family Diner, waarbij gasten helpen koken en aan een lange tafel met elkaar eten. Ook worden er avonden georganiseerd met livemuziek, sjoelen en een silent disco en is er een restaurant.

ONTVLUCHT DE STAD
De eigenaren vertellen: “Een prachtige bestemming om de drukke stad tijdelijk te ontvluchten, een plek om weg te dromen in een natuurlijke omgeving en in een unieke accommodatie die van alle gemakken is voorzien. Tiny Parks is hét concept als het gaat om uniek overnachten in bijzondere sferen. Ons doel? Waardevolle herinneringen creëren, die nooit meer vergeten zullen worden.”