TinyParks
tinyparks blog

Ontdekt jouw ‘inner Robinson’ op het waanzinnige natuureiland Tiengemeten

tinyparks
 

Op zaterdag 4 maart moeten ze jou niet bellen. Dan ontdekt jouw ‘inner Robinson’ op het waanzinnige natuureiland Tiengemeten, lig je in een ijsbad en ben je volop vrienden aan het maken met andere toffe, ambitieuze mensen.

Bij dit evenement van Kapot Sterk, bij TinyParks op Tiengemeten, draait het om het doorbreken van jouw grenzen. Ook krijgen je mindset en karakter een boost, wat je gaat helpen bij het bereiken van je doelen. Tijdens deze actieve ‘eendagsvakantie’ til jij jezelf dus naar een nóg hoger level. Je zult merken dat je je door deze mix van inspanning en ontspanning weer helemaal opgeladen voelt, en sterker dan ooit.

Je krijgt lezingen van topsprekers (zoals Ray Klaassens van het tv-programma Kamp van Koningsbrugge) en leert hoe je kunt ontspannnen met behulp van je ademhaling. Dat mag je meteen testen in een ijsbad. Verder op het programma: Expeditie Tiengemeten, een prachtige natuurwandeling, een gezellige winterbarbecue en een feest met silent disco en kampvuur. Om 22.30 uur sluiten jullie de dag af met een lichtwandeling terug naar het pontje.

Dit ga je niet snel vergeten. Al was het alleen al omdat die verse dosis inspiratie en mentale power je gaan helpen bij het verwezenlijken van je dromen. Dus: zien we je in maart? Verzeker jezelf van een plek en koop een kaartje via www.tinyparks.nl of www.kapotsterk.nl