TinyParks
tinyparks blog

Tiny Monthly November

TINY MONTHLY

Korte dagen-korting

Op zoek naar een plek om er even tussenuit te gaan? Forest Cabins in Hoogersmilde, Drenthe is de perfecte plek! Onze locatie biedt tot 1 maart "korte dagen"-korting van 25%. Boek nu en geniet van een weekendje weg met uw geliefden. Onze hutten zijn perfect voor families, vrienden of koppels. Wij bieden alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en plezierig verblijf.

Tasty Tiengemeten

Ahoy food lovers, zijn jullie klaar voor een nieuwe manier een diner te ervaren? Zet je schrap want we maken een onvergetelijke reis naar Tasty Tiengemeten! Deze spannende culinaire ervaring is de verrassende combinatie van nieuwe vegetarische smaken. Onze chef werkt hard aan het nieuwe 3-gangen verrassingsmenu, dus maak je klaar voor smakelijke lekkernijen bij TinyParks!

 

Maak je op want onze gloednieuwe data zijn gelanceerd, waardoor je weer de kans hebt om jezelf te verwennen. Dus wacht niet langer - boek nu en ga met ons mee op naar Tiengemeten, wandel door de natuur, geniet van het eten en de comedy of live music!

tiengemeten

VROEGBOEKKORTING

Ook zin om uit te kijken naar een vakantie naar TinyParks? Tijd om te profiteren van onze vroegboekkorting!

 

Als je er even tussenuit wilt en wilt genieten van wat tijd in de natuur, dan is dit het perfecte moment om je verblijf in TinyParks te boeken. We geven 10% korting op alle reserveringen ,vanaf 3 nachten, die voor 14 februari worden gemaakt.

 

Dus waar wacht je nog op? Boek je vakantie vandaag nog en bespaar!

Wist je dat?

Op Tiengemeten zijn bevers erg actief en belangrijk voor de natuur.

1. Bevers zijn een van de ijverigste dieren op aarde.

2. Bevers staan bekend om hun vermogen dammen te bouwen.

3. Bevers zijn ook uitstekende zwemmers en kunnen tot 15 minuten onder water blijven.

4. Bevers hebben een dikke vacht die hen helpt warm te blijven in koud water.

5. Bevers zijn nachtdieren en zijn 's nachts het meest actief.