TinyParks
Bijzondere vakantie

Bijzondere vakantie

  • Unieke locaties
  • Sfeervol overnachten
  • Ultieme getaway in de natuur

Ontdek TinyParks: unieke accommodaties op bijzondere locaties

TinyParks: een plek waar je sfeervol kunt overnachten in de natuur met goede accommodaties en veel gezelligheid. We willen waarde creëren voor onze gasten, maar óók voor anderen en de aarde. Onze missie is dan ook om TinyParks het meest duurzame recreatiebedrijf te maken zonder in te leveren op onze sfeer. Stap voor stap, transparant en eerlijk! Bij TinyParks ben je verzekerd van een heerlijke "escape" midden in de natuur.

Ontdek onze locaties ⤵

Kom tot rust tijdens een retraite

Trek je terug uit de sleur van het dagelijkse leven en kom volledig tot rust op ons eiland Tiengemeten. Ons eiland is gevuld met positieve energie waar je verbinding met jezelf vindt. Rust, balans en ontspanning; dat is waar Cast Away Tiengemeten voor staat. Ga 's ochtends mediteren tussen de bomen, doe een paar yoga oefeningen aan het water en geniet vervolgens van een gezellig diner aan de sfeervol gedekte tafel. En het belangrijkste: doe vooral lekker waar je je goed bij voelt en zin aan hebt!

Genieten aan het water

Wat is er nou lekkerder dan vakantie vieren aan het water? Daar krijg je toch direct vakantie vibes van! Wij hebben dan de perfecte vakantiebestemming voor je. Ons Cast Away eiland Tiengemeten ligt, zoals de naam al doet vermoeden, op een eiland dat omringd is door water! Deze bijzondere plek is alleen te bereiken met een klein pontje. Eenmaal op het eiland kun je volop genieten van de prachtige natuur en honderden verschillende vogels. Dat is nog eens genieten!

Op vakantie met je trouwe viervoeter

Wij begrijpen als geen ander dat je hond bij het gezin hoort en gewoon mee moet op vakantie. Maak je geen zorgen! Wij beschikken over diverse accommodaties waar je hond van harte welkom is. Kies voor een gezellige tiny house of glamping tent. Zo kun je samen met je (harige) vriend de nieuwe vakantiebestemming ontdekken. Op al onze locaties kun je overnachten met je huisdier. Laat je bij je reservering wel even weten dat je trouwe viervoeter mee gaat? Dan reserveren wij een passende accommodatie voor je. 

Ervaar een workation

Laat je inspireren in een natuurrijke omgeving tijdens een workation! Ontsnap uit de sleur van het kantoorleven tijdens een mini escape naar een van onze bijzondere parken en ontmoet andere young professionals. Naast de inspirerende werkomgeving bieden wij ook gave activiteiten! Beleef het tijdens jouw workation bij TinyParks.

Ontspannen, ontstressen en vooral genieten

Zie jij het al voor je? Lekker genieten en ontspannen midden in de natuur. Écht even tijd voor elkaar maken. Of je nu kiest voor een park in Drenthe dicht bij het Nationaal Park Drents-Friese Wold of het water oversteekt richting Tiengemeten, het is allemaal mogelijk! Eén ding is zeker: het is een heerlijke getaway om nooit meer te vergeten.