TinyParks
TinyParks Cast Away
TinyParks
TinyParks Forest Cabins
TinyParks
TinyParks

Het succesconcept TinyParks maakt zijn locaties nog toegankelijker

tinyparks
 

Geen zin om naar het buitenland te gaan maar wel op zoek naar iets “bijzonders”. Wellicht is TinyParks iets voor jou? April 2023 opent TinyParks alweer zijn derde locatie in nog geen twee jaar tijd. Met een top 5 nominatie op zak en een gastscore van 9.4 hebben Jochem Verheul en Patrick Ligthart de smaak te pakken. Om een bredere doelgroep te bereiken is het sinds kort mogelijk om ook te boeken zonder diner en ontbijt.

Jochem Verheul vertelt waarom zij deze keuze hebben gemaakt. “Binnen ons concept was “eten” altijd een belangrijke pijler. Zo boekte al onze gasten standaard een verblijf met ontbijt en een diner. Dit maakte een verblijf bij TinyParks al snel een goede 80 euro per nacht duurder. Uiteraard kreeg je hier ook een stuk beleving voor terug maar kijkend naar de stijgende kosten van alle huishoudens in Nederland als het gaat om energie, boodschappen en rentes kan ik mij goed voorstellen dat er voorlopig minder bestedingsruimte is bij een hoop gezinnen. Door deze drempels weg te laten wordt TinyParks voor een grotere groep betaalbaarder.

Wil jij overnachten en kennismaken met het onwijs sfeervolle concept van TinyParks? Je kan nu tot en met februari boeken met 10% korting. www.tinyparks.nl