TinyParks
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen aan TinyParks

Moet ik mijn boeking in één keer betalen?

Het is voor jou en voor ons handig als je gelijk bij het boeken via Ideal of na het boeken betaalt via de link in de mail, maar het is ook mogelijk in termijnen te betalen. Minimaal 60% aanbetaling moet wel binnen 24uur bij ons binnen zijn. En het overige geld moet dan 30 dagen voor je aankomst dag betaald zijn.

Kan ik mijn reservering verplaatsen of annuleren?

De reservering kan tot 14 dagen voor verblijf worden geannuleerd of gewijzigd. Hier kunnen extra administratiekosten aan verbonden zitten. 

Inchecken is vanaf 15:00 uur, is het ook mogelijk om eerder te komen?

Dat is zeker mogelijk. De accommodatie is om 15:00 uur klaar, maar u kunt uw bagage bij ons kwijt en alvast genieten van de locatie en de omgeving. 

Zijn huisdieren welkom bij Tinyparks?

Huisdieren zijn op alle locaties toegestaan. Per locatie zijn er aangewezen accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan. Extra kosten kunnen van toepassing zijn. 

Hebben de tiny houses een aparte kamer wanneer je met 4 personen verblijft?

Er is geen aparte kamer in de tiny house. Er bevindt zich 2 eenpersoonsbedden op de slaapvide en 1 tweepersoons uitschuif bed beneden.

Wat zijn de voorwaarden van boeken?

Hier vind je onze algemene voorwaarden.

Hoe kan ik de sauna of hottub reserveren?

Op alle drie de locaties is een sauna aanwezig die je bij de boeking kunt reserveren. Bij aankomst kan je een uur inplannen wanneer je hiervan gebruik wilt maken. Op onze locatie op Tiengemeten is er ook een hottub aanwezig, hiervoor geldt hetzelfde.

Zijn er babybedjes te huur?

Bij het maken van de reservering kan via opties een babybedje gereserveerd worden. Dit geldt niet op alle locaties. Zelf meenemen wordt aangeraden. 

 

Extra vragen per locatie

 

Mogelijkheden voor  groepen

Wij zoeken accommodaties voor een groep.

Het is mogelijk om bijvoorbeeld voor families, vriendengroep of zakelijke verblijven meerdere accommodaties te huren. Voor meer informatie of reserveren neem contact op via contact@tinyparks.nl.

 
 

Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.