TinyParks
Over ons TinyParks

Over ons

Over ons

Hoi, mijn naam is Jochem Verheul geboren in 88, getrouwd en trotse baas van hond Mila. Ondernemen is altijd mijn passie geweest, ooit begonnen met het importeren van horloges uit China, naar een softwarebedrijf en sinds 2020 TinyParks. Ontstaan vanuit mijn eigen liefde voor de natuur en de behoefte om zo en dan het drukke leventje even te vergeten. TinyParks staat in mijn ogen voor sfeervol overnachten in de natuur met goede accommodaties en de gezelligheid van een camping.

Betekenisvol ondernemen

Wij zijn nu twee jaar aan ons concept aan het bouwen, hebben een prachtige review score van 9.4 maar ik wil graag ook “betekenisvol” bezig zijn. Niet alleen waarde creëren voor het bedrijf en ons gasten maar ook voor anderen en de aarde. Zonder meteen “grijzen wollen sokken” te zijn of met mijn vinger te wijzen. Want zo ben ik zelf ook niet. Mijn missie is om van TinyParks het meest duurzame recreatiebedrijf te maken zonder in te leveren op onze sfeer of doelgroep. Stap voor stap, transparant en eerlijk.

Betekenisvol ondernemen
TinyParks
 

Samenwerking Vakantiebank

Boeken en help een ander

Naast onze duurzaamheidsambitie zijn we in 2023 ook een samenwerking gestart met Vakantiebank Nederland. Waarbij onze gasten bijdragen aan een gratis verblijf van een gezin in Nederland die ook een heerlijke escape in de natuur verdienen. Dankzij jou!

Franchise concept

Samen verder groeien 

Op zoek naar een nieuwe invulling van jouw recreatieterrein? Maak kennis met TinyParks; hét franchiseconcept, waarmee je jouw recreatieterrein  omtovert tot een ultieme kampeerlocatie. Wij helpen je niet alleen met de invulling en uitwerking van ons concept, maar zorgen ook nog eens voor de boekingen via ons platform. Op deze manier hoef je alleen nog maar rekening te houden met waar jij het beste in bent, namelijk je gasten een onvergetelijke belevenis bezorgen!

Franchise concept

Lees meer over TinyParks ⤵