TinyParks
Omgeving Tiengemeten

Om het park

Tips van ons voor uitjes in de omgeving! 

In de omgeving: 184km

Dagje Rotterdam

Combineer je verblijf met een dagje Rotterdam. Een stad met een van de grootste havens ter wereld, een bruisend nachtleven, fantastische musea en uitstekende restaurants.
In de omgeving: 184km

Expeditie Tiengemeten

Tiengemeten is een echt wandeleiland. Je mag hier zelfs van de paden af en zelf struinend op ontdekking! Pak een verrekijker mee en ga op zoek naar de Big Five.
In de omgeving: 184km

Varen in de Biesbosch

Beleef De Biesbosch optimaal op het water. Vaar langs de wilgenbossen en groene oevers en door kronkelende kreekjes of rivieren met een roeiboot, kano of fluisterboot.
In de omgeving: 184km

Natuur speeltuin OERRR

Speelnatuur van OERRR op Tiengemeten is een 9 voetbalvelden grote buitenspeeltuin. Een plek waar kinderen zich hele dagen kunnen vermaken.
In de omgeving: 184km

Film & Comedy nights

Drie keer per week bouwen wij onze herberg of boomgaard om naar een bioscoop of theater. Lekker ontspannen na het eten, genieten van een film, comedian of band.

Uniek overnachten op eiland Tiengemeten

Ben je klaar om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en een onvergetelijke ervaring te beleven? Boek nu jouw verblijf op het prachtige Cast Away eiland Tiengemeten en geniet van unieke accommodaties, avontuurlijke activiteiten, en ultieme ontspanning. Wacht niet langer en verzeker jezelf van een plek op dit bijzondere natuureiland. Klik hieronder om jouw avontuur te beginnen!

Eiland