TinyParks
blog

Dineren met entertainment binnenkort op eiland Tiengemeten

dinner show
 

Vanaf 1 november komt Herberg Tiengemeten elke vrijdag en zaterdag met de “Tasty Dinnershow”. Een bijzondere avond uit waarbij de natuur van eiland Tiengemeten gecombineerd wordt met een drie gangen menu diverse comedians, single songwriters en feestelijke bands. Met dit concept wil de Herberg ook in de herfst en winterperiode bezoekers naar het prachtige eiland trekken.

Afgelopen zomer nam TinyParks de Herberg op Tiengemeten over om er een toegankelijke glamping van te maken. En met succes want recent hebben zij een top 5 nominatie ontvangen van de Entree Awards als “Best New Holiday Concept 2022”. Maar het camping seizoen zit er zo goed als en stilzitten is voor de nieuwe eigenaren geen optie.

“Jochem Verheul wij genieten nog steeds elke dag van het prachtige natuureiland en willen zo veel mogelijk mensen van deze unieke plek laten genieten. Met de Tasty Dinnershow hebben we een prachtig arrangement samengesteld voor jong en oud. Een arrangement waar een wandeling over het eiland gecombineerd wordt met heerlijk eten en goede entertainment. We zijn echt mega trots met de comedians en artiesten die we aan ons concept hebben kunnen verbinden. We kunnen dus ook niet wachten om hier de komende maanden mee van start te gaan. Tickets zijn begin oktober verkrijgbaar via de website van TinyParks”.