TinyParks
Locatie

Ontdek onze locatie

  • Onthaasten in de natuur
  • Overnachten op bijzondere plekken
  • Dé ultieme getaway

Bijzondere locatie voor jouw vakantie

Weg van de drukte van alledag en tijd maken met én voor elkaar? Tijd voor vakantie! Ons park op eiland Tiengemeten biedt een unieke plek midden in de natuur zodat je helemaal tot rust kan komen. Ontmoet nieuwe mensen rondom het kampvuur met gezellige achtergrondmuziek of geniet juist met een boek bij je eigen accommodatie. Tiengemeten heeft zijn eigen charme en faciliteiten om jouw vakantie bijzonder te maken.

Ontdek onze accommodaties

Verblijven op een toffe locatie is één ding, maar voeg daar een gave accommodatie aan toe en je vakantie kan beginnen. De keuze waarin je wilt verblijven is groot en niet altijd gemakkelijk om te maken. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: het zijn goed uitgeruste accommodaties die je het comfort bieden dat je mag verwachten tijdens je vakantie. De glamping accommodaties zijn de schakel tussen kamperen en comfort waardoor je echt tot rust kan komen. Wil je iets meer luxe? Dan is de eilandkamer op Tiengemeten een goede uitvalsbasis om je vakantie te vieren.

In het kort:

  • Comfortabele accommodaties
  • De ultieme getaway
  • Unieke locatie
  • Luxe of back to basic
  • Wakker worden midden in de natuur

Een sfeerimpressie van onze locaties⤵

Wat is er te doen op en rondom Tiengemeten?

Tiengemeten heeft zijn eigen charme en er is voor iedereen wat te beleven. Waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij deze unieke locatie. Vertrek van het vaste land met het pontje en sta binnen 10 minuten in een compleet andere wereld. Een bijzonder privé-eiland midden in de Randstad. Ga mee met de boswachter en wie weet spot jij een bever, Schotse Hooglander of een zeearend. Hier ben je echt één met de natuur. Kortom, er is genoeg te doen voor iedereen.

Bekijk ons park⤵

Wat eerdere gasten ons vroegen⤵

⛺ Welke overnachtingsmogelijkheden bieden jullie aan?

Bij TinyParks op Tiengemeten vind je verschillende mogelijkheden om te overnachten. Denk hierbij aan de apollotent, domes of luxe hotelkamers. 

🐕 Is het mogelijk om een huisdier mee te nemen?

Op ons park is het mogelijk om bij geselecteerde accommodaties een huisdier mee te nemen. Er is maximaal 1 huisdier per accommodatie toegestaan. Daarnaast worden er extra kosten per nacht en voor de schoonmaak in rekening gebracht.

🌳 Wat is er te doen in de omgeving?

Vanuit ons park op Tiengemeten is er veel te beleven in de omgeving. Bezoek de havenstad Rotterdam voor een culturele uitstap of ontdek de natuur op het eiland zelf.