TinyParks
Evenementen

Evenementen

Evenementen

Op Tiengemeten kun je niet alleen heerlijk verblijven, wij bieden je ook een unieke ervaring aan voor jouw evenement. Bedrijfsuitje, personeelsfeest of zelf trouwen? Het kan!

Trouwen op Tiengemeten


Kom trouwen op Neerlands kleinste bewoonde eiland Tiengemeten. Een unieke locatie in een oude Herberg, omgebouwd tot restaurant, hotel en sfeervolle glamping “Cast Away”. Een plek met prachtige natuur, ruimte en de bewoonde wereld tijdelijk wordt vergeten. Een dag die aanvoelt alsof het eiland alleen van jullie en jullie vrienden is. Een plek waar kinderen kunnen spelen, je de zon als dansend ziet ondergaan en nagepraat kan worden bij het kampvuur. Overnacht in onze Herberg of in een Yurt, Tippi of trekkershut op onze glamping. Benieuwd naar de mogelijkheden voor trouwen op Tiengemeten?Bekijk video

Bedrijfsuitje Tiengemeten


Op zoek naar een bijzondere locatie voor jou en je collega’s? Vier je bedrijfsuitje op eiland Tiengemeten. Het meest onbekende eiland van Nederland, een oase van natuur wat voelt als zo ver weg maar ook weer niet. Bij Herberg Cast Away beschik je over een ruime Herberg voor 100 personen, restaurant, zes hotelkamers en de meeste gezellige glamping van Nederland. Ons doel is gasten een bijzondere ervaring mee geven, een plek te creëren waar iedereen zich direct thuis voelt, waar gedanst kan worden tot de zon ondergaat, met collega’s bij het kampvuur gezeten kan worden en je kunt overnachten in de meest bijzondere glamping tenten. Vraag nu een offerte aan voor een bijzonder bedrijfsuitje op Tiengemeten.


Meer informatie Bekijk de video

Restaurant Tiengemeten


Bij Herberg Cast Away op Tiengemeten kan je van dinsdag tot zondag terecht voor lunch en diner. Een sfeervolle en laagdrempelige plek waar iedereen welkom is. Wij organiseren drie keer per week een speciale diner avond voor onze hotel en campinggasten maar ook passanten zijn van harte welkom om mee te eten. Wat dacht je van een heerlijke zelfgemaakte pizza, kip van de BBQ of langzaam gegaarde vis op kolen. Liever a la carté? Kom snel kijken en laat je verassen bij restaurant Cast Away Tiengemeten.


Ontdek alle faciliteiten

Personeelsfeest Tiengemeten


Wat dacht je van een personeelsfeestje op het “onbekende” eilandje Tiengemeten. Bij TinyParks Cast Away beschikken jij en je collega’s over jullie eigen “Ibiza” eiland. Een oase van natuur nabij Rotterdam, alleen te bereiken per pont, autoluw en met maar 9 inwoners. Idyllischer kunnen we het niet maken. TinyParks Cast Away is een hotel, restaurant en glamping in één. Je kan hier overnachten in de mooiste glamping tenten, dansen tot de zon ondergaat en heerlijk bijpraten met je collega’s bij het kampvuur. Wij kunnen er zelfs voor zorgen dat jullie met een eigen privé boot direct naar onze aanlegsteiger worden gevaren. Met een personeelsfeest op Tiengemeten bij Cast Away ben je verzekerd van een bijzondere ervaring.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.