TinyParks
workation

Inspirerende workation in de natuur

  • Inspirerende werkomgeving
  • Activiteiten om elkaar te ontmoeten
  • In rustgevende natuur

Bijzondere workation in de natuur

Verlang jij naar een andere en verfrissende werkomgeving om nieuwe inspiratie op te doen? Ga dan op een unieke workation bij TinyParks! Onze kleinschalige vakantieparken liggen op bijzondere locaties in Nederland waar je helemaal tot rust komt in de natuur. Bij ons combineer je werken met een aangename mini escape in een unieke setting. Werk vanuit een knusse tiny house, onze gezellige huiskamer, of een fijne hangmat. Klap je laptop dus maar vast open, want werken was nog nooit zo bijzonder als tijdens een workation bij TinyParks!

 

Een unieke werkplek

Onze sfeervolle parken liggen op unieke locaties in de bossen van Drenthe. Hier verblijf je in een gezellige tiny house met een luxe en complete inrichting. In onze accommodaties vind je alles wat je nodig hebt om ontspannen te kunnen werken; van een heerlijke loungebank tot aan een fijne hangmat. Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 4 personen, ideaal wanneer je samen met je collega's een bijzondere workation wilt ervaren. Op al onze parken kun je ook samen ontspannen in een gezellige huiskamer en genieten bij het kampvuur. Laat je inspireren door de ontspannen sfeer en de rustgevende natuur!

Ontdek onze natuurrijke locaties:

Maak je hoofd leeg!

Na een inspirerende dag hard werken is het belangrijk om je hoofd leeg te maken en tot rust te komen. De parken van TinyParks zijn hier een ideale locatie voor dankzij de unieke ligging in de natuur en de uitgebreide parkfaciliteiten. Zo kun je prachtig wandelen in de veelzijdige natuur van Drenthe, ontspannen in de sauna of elkaar ontmoeten in de gezellige huiskamer. Iedere donderdagmiddag wordt er vanuit de huiskamer een sportieve activiteit georganiseerd. Dit is een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen. Een workation bij TinyParks is dé escape voor jonge professionals!

 

Een workation bij TinyParks:

  • Overnachten, werken en ontspannen
  • Luxe tiny houses
  • Sauna
  • Gezellige huiskamer
  • Midden in unieke natuur
 
 
 

Wat andere gasten ons vroegen:

• Is er mogelijkheid om te netwerken?

Zeker! Bij TinyParks hebben wij een gezellige huiskamer waar wekelijks een sportieve activiteit wordt georganiseerd. Hier kunnen jonge professionals elkaar ontmoeten en kennis en ervaring met elkaar uitwisselen.

• Bieden jullie wellness opties op jullie parken?

Op onze sfeervolle vakantieparken bieden wij luxe wellness faciliteiten zoals een sauna en/of jacuzzi. Hier kun je na een dag hard werken heerlijk ontspannen en je hoofd leeg maken.