TinyParks
  • Unieke tiny houses
  • Voor maximaal 4 personen
  • Verstopt tussen de bossen

Forest Cabins Drents-Friese Wold

Stel je voor, zestien sfeervolle tiny houses midden in bos direct gelegen aan Nationaal Park Drents- Friese Wold. Een prachtig natuurgebied waar je kan wandelen, fietsen en volledig tot rust kan komen. Een idyllische plek, met alleen het geruis van de bomen als afleiding. Tijdens je verblijf overnacht je in een comfortabele en sfeervolle tiny house accommodatie compleet ingericht met alles wat je nodig hebt.

Sfeervolle accommodaties

Sfeervolle accommodaties Forest cabins

Forest Cabin (all-in prijs)

Drenthe, Hoogersmilde
41Sommige
  • In het bos

Forest Cabin 2p (all-in prijs)

Drenthe, Hoogersmilde
21Nee
  • In het bos

Wat is er te Doen?

De ultieme escape midden in de natuur

In de omgeving: 85km

Drents-Friese Wold

Het Drents-Friese Wold is één van de grootste bosgebieden van ons land. Je dwaalt hier door vennetjes, heides en zandverstuivingen.
In de omgeving: 85km

Bostoren Appelscha

Deze uitkijktoren van 33 meter hoog staat op het hoogste punt van het Friese vasteland, een 20 meter hoge stuifduin: de Bosberg Appelscha.
In de omgeving: 85km

Proeverij bij Maallust

Waan je in een echte Maallust-brouwer én proef de heerlijke speciaal bieren van deze Brouwerij tijdens een Rondleiding & Proeverij.
In de omgeving: 85km

Het Blauwe Meer

Zwemplas Het Blauwe meer is omringd door bos en natuur. Het meer ligt binnen het natuurgebied Leggelderveld.

Forest Cabins

De ideale escape voor koppels en jonge gezinnen die er even tussen uit willen. Zestien sfeervolle tiny houses midden in het bos direct gelegen aan Nationaal Park Drents- Friese Wold. Een prachtig natuurgebied waar je kan wandelen, fietsen en volledig tot rust kan komen. Een idyllische plek, met alleen het geruis van de bomen als afleiding. Tijdens je verblijf overnacht je in een luxe en sfeervolle tiny house. Neem lekker eigen boodschappen mee en geniet van deze bijzondere plek.
Ontdek onze faciliteiten

Tiny house overnachting


Altijd al eens willen overnachten in een echte tiny house? TinyParks Forest biedt je de ultieme tiny house ervaring. Onze tiny houses beschikken over alle gemakken als in een gewoon huis, alleen dan net iets kleiner. Een slaapgedeelte met een comfortabel bed, een keuken(tje), een badkamer(tje) en een sfeervol woongedeelte. Slaap en wordt wakker onder de sterrenhemel vanuit je slaapvide en met de grote deuren naar het terras heb je prachtig uitzicht op de omgeving.


Ontdek alle Tiny houses

Drents- Friese Wold


Deze unieke locatie in het bos, aan het National Park Drents- Friese Wold, is een samenwerking van TinyParks en camping De Reeënwissel. en prachtige familie camping waar je met kinderen geen dag hoeft te vervelen. De camping grenst aan onze TinyParks locatie in het bos en zij zorgen er dan ook voor dat je tijdens je verblijf niks te kort komt. Het in en uitchecken gaat ook via de receptie van camping de Reeënwissel, ook is het toegestaan om tijdens je verblijf gebruik te maken van het zwembad, speeltuin en springkussens. ideaal voor natuurliefhebbers en mensen met kinderen.


Bekijk ons informatieboekje

Swipe voor meer foto's  

Onze andere locatie

Maak kennis met onze andere locatie voor een unieke ervaring.

Cast Away eiland Tiengemeten
Nederland - Zuid-Holland

Bij Cast Away willen we ook in de winterperiode bezoekers van het natuureiland een onvergetelijke avond geven. Maak kennis met pop up restaurant Tom’s, overnacht in één van onze eilandkamers of kom heerlijk bij ons vergaderen met je bedrijf.
Locatie bekijken