TinyParks
Oud en Nieuw

Samen oud en nieuw vieren

  • Kleinschalige vakantieparken
  • Bijzondere accommodaties
  • Op unieke locaties
 

Proost op een fantastisch oud en nieuw

Het jaar is bijna ten einde, terugkijken op de mooie momenten en vooruitkijken naar wat nog voor je ligt. Ga deze oud en nieuw eens op pad en luid het nieuwe jaar in op een unieke locatie in Nederland of België. Ga voor rust en ruimte in Drenthe, genieten van de natuur op Tiengemeten of in de heuvels van de Belgische Ardennen. Verblijf gezellig samen met je partner, gezin of vrienden op één van onze parken en verwelkom om middernacht het nieuwe jaar bij het kampvuur. 

 

Bekijk ons aanbod en vind jouw ideale accommodatie⤵

 
 

Verblijf in een unieke accommodatie

Wanneer je gaat overnachten bij TinyParks is één ding zeker, je verblijft op een bijzondere locatie én in een unieke accommodatie. De combinatie van luxe en kamperen is doorgevoerd in alle overnachtingsmogelijkheden. Verblijf op een comfortabele manier met de luxe van thuis in een dome of een tiny house. Wil je juist meer back to basic? Ook dat is geen enkel probleem! Kies voor een bell-tent bij Tiengemeten en ervaar hoe het is om één te zijn met de natuur. Waar je ook voor kiest, je sluit het jaar af op een mooie locatie midden in de natuur.

 

In het kort:

  • Back to basic of luxe
  • Sauna of hottub mogelijk
  • Midden in de natuur
  • Altijd comfortabel
 

Sfeerimpressie van onze parken⤵

 

Wat is er te doen op de parken?

Kom gezellig marshmallows roosteren en genieten van een lekker hapje en drankje bij het kampvuur op onze parken. Nog een keer terugkijken op het afgelopen jaar en samen lachen om de mooie momenten onder het genot van een heerlijke maaltijd. Neem dan deel aan onze TinyParks family diners op de parken in Tiengemeten en de Ardennen. Of ga lekker in de relaxstand en ontspan in de sauna. Op alle parken is er genoeg te beleven voor iedereen. Sluit het jaar af en hef de glazen, op naar het nieuwe jaar!

 
 
 

Bekijk onze parken in Nederland en België⤵

 

Wat eerdere gasten ons vroegen⤵

😴 Kan ik bij jullie ook luxe overnachten?

Dat is zeker mogelijk. Op al onze parken beschikken we over accommodaties die zijn uitgerust met alle gemakken zoals je deze thuis ook vindt. Ga bijvoorbeeld voor een unieke ervaring en slaap in een dome of tiny house. Nog meer luxe vind je in onze eilandkamer bij TinyParks Cast Away Tiengemeten. 

🛌 Moet ik mijn eigen beddengoed en handdoeken meenemen?

Het is niet nodig om je eigen bedlinnen en handdoeken mee te nemen wanneer je verblijft op onze parken in de Ardennen en Drenthe. Op Tiengemeten zijn alle accommodaties voorzien van beddengoed. In de tipi's, domes en bell tenten zijn er geen handdoeken aanwezig en dien je deze zelf mee te nemen. In de eilandkamers zijn wel handdoeken aanwezig.