TinyParks
Oud en Nieuw

Samen oud en nieuw vieren

  • Kleinschalige vakantieparken
  • Bijzondere accommodaties
  • Op unieke locaties
 

Proost op een fantastisch oud en nieuw

Het jaar is bijna ten einde, terugkijken op de mooie momenten en vooruitkijken naar wat nog voor je ligt. Ga deze oud en nieuw eens op pad en luid het nieuwe jaar in op één van onze unieke locaties in Nederland. Ga voor rust en natuur in Drenthe of geniet van de ruimte op natuureiland Tiengemeten. Verblijf gezellig samen met je partner, gezin of vrienden op één van onze parken en verwelkom om middernacht het nieuwe jaar bij het kampvuur onder het genot van een drankje. 

 

Bekijk ons aanbod en vind jouw ideale verblijf ‚§Ķ

 
 

Unieke accommodaties en bijzondere locaties

Wanneer je een vakantie bij TinyParks boekt is één ding zeker, je verblijft op een bijzondere locatie én in een unieke accommodatie. De combinatie van luxe, comfort en het kampeergevoel is doorgevoerd in vrijwel alle overnachtingsmogelijkheden. Vier oud en nieuw op een comfortabele manier met de luxe van thuis in een gave dome of een tiny house. Wil je juist meer back to basic? Kies dan voor een bell-tent bij Tiengemeten en ervaar hoe het is om echt even één te zijn met de natuur. Waar je ook voor kiest, je sluit het jaar af op een betoverende locatie midden in de natuur!

 

TinyParks in het kort:

  • Ga back to basic of verblijf in luxe
  • Optioneel met hottub of sauna
  • Midden in de betoverende natuur
  • Gastvrij en duurzaam overnachten
  • Op bijzondere locaties in Nederland
 

Sfeerimpressie oud en nieuw bij TinyParks ‚§Ķ

 

Doen en beleven; dit hebben wij te bieden

Bij TinyParks hoef je je geen moment te vervelen. Of je nu op zoek bent naar avontuur of rust, bij ons kan het allemaal! Kom gezellig marshmallows roosteren en genieten van een lekker hapje en drankje rondom het kampvuur, blik terug op het afgelopen jaar en beleef samen de mooiste momenten. Sluit het jaar goed af en ga lekker in de relaxstand vol ontspanning in de sauna. Op alle parken is er genoeg te beleven voor iedereen. Sluit het jaar af en hef de glazen, op naar het nieuwe jaar!

 
 
 

Bekijk onze parken die geopend zijn tijdens oud en nieuw ‚§Ķ

 

Cast Away eiland Tiengemeten
Nederland - Zuid-Holland

Wat eerdere gasten ons vroegen‚§Ķ

ūüėī Kan ik bij jullie ook luxe overnachten?

Dat is zeker mogelijk. Op al onze parken beschikken we over accommodaties die zijn uitgerust met alle gemakken zoals je deze thuis ook vindt. Ga bijvoorbeeld voor een unieke ervaring en slaap in een dome of tiny house. Nog meer luxe vind je in onze eilandkamer bij TinyParks Cast Away Tiengemeten. 

ūüõĆ Moet ik mijn eigen beddengoed en handdoeken meenemen?

Het is niet nodig om je eigen bedlinnen en handdoeken mee te nemen wanneer je verblijft op één van onze parken in Drenthe of op het natuureiland Tiengemeten. Bij aankomt zul je worden verrast door opgemaakte bedden.