TinyParks
Hotelovernachting

Hotelovernachting in eigen land

  • Uniek overnachten
  • Ervaar de luxe hotelkamers
  • Midden in de natuur
 

Een unieke hotelovernachting

Verblijven op een locatie waar je omgeven bent door rust en ruimte. Een privé eiland midden in de Randstad. Klinkt onwaarschijnlijk? Bij TinyParks Cast Away op Tiengemeten is dit dé ultieme getaway. Een bijzondere plek waar iedereen volop kan genieten van de natuur, het water en elkaar. Kom gezellig met je partner, vriendengroep of familie en wordt verrast door de vele mogelijkheden die we te bieden hebben. Je reis begint al aan boord, want enkel met een pontje kan je ons bereiken. Ontsnap aan de drukte en boek een hotelovernachting op deze mooie locatie. 

 
 

Een sfeerimpressie van ons hotel ⤵

 
 

Verblijven midden in de natuur

Overnacht in onze Eilandkamer en ervaar de rust en ruimte van dit bijzondere eiland. Waan je in de Bohemian sfeer op de kamers welke zijn voorzien van een badkamer met douche, televisie en gratis internet. Door de ligging van de hotelkamers heb je altijd een prachtig uitzicht. Wordt uitgerust wakker met het geluid van de zingende vogels en schuif daarna lekker aan bij het ontbijt. Huur een hotelkamer bij TinyParks Cast Away en geniet van een echte escape in eigen land.

In het kort:

  • Ruime kamers in Bohemian stijl
  • Geniet van het mooie uitzicht
  • Inclusief ontbijt
  • Gratis internet
 

Ontdek meer over ons en TinyPark Cast Away Tiengemeten

 

To do's in de omgeving

Geen geluid van auto's, maar van vogels, het kabbelende water en rust. Het eiland Tiengemeten is dé plek om unieke dieren te spotten. Zo is het eiland het leefgebied van onder andere de bever en de zeearend. Ga op stap met de boswachter en kom meer te weten over deze unieke locatie. Ook op ons park is er van alles te beleven. Zo organiseren we regelmatig gave activiteiten zoals een silent disco, kampvuren en speciale diners. Zin om het water op te gaan? Geen probleem, huur een sup en bekijk de natuur vanaf het water. Boek een hotelovernachting en ervaar het zelf. 

 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen ⤵

👨‍🍳 Kan ik ook dineren bij jullie?

Elke dag organiseren wij op het eiland bij de huiskamer het bekende TinyParks Family diner. Wij verzorgen die avond voor alle gasten een heerlijke maaltijd aan lang opgedekte tafels. Je kan tijdens het boeken aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

🚲 Kan ik fietsen huren op het eiland?

Het is mogelijk om fietsen te huren om het prachtige eiland te verkennen. Deze zijn te huur bij het bezoekerscentrum van Tiengemeten. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Natuurmonumenten; https://www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-tiengemeten