TinyParks
Verblijfsinformatie

Verblijfsinformatie

Verblijven op TinyParks

Alle TinyParks locaties zijn het gehele jaar door te bezoeken voor een bijzondere overnachting. Wees eerlijk hoe leuk is het niet om ook tijdens de donkere wintermaanden te overnachten in een cozy tiny house, yurt of trekkershut met houtkachel. Je kan het hele jaar door ons terrein verlaten met een uitgerust, voldaan en happy gevoel.

Nog niet geboekt? ⤵

 

TinyParks huiskamer


Al onze locaties beschikken over een “TinyParks HuisKamer”. In de Huiskamer kan je lekker zitten borrelen bij de haard, samen met anderen TinyParks bewoners een drankje doen of gewoon lekker ontspannen. Het is de centrale plek op onze “tiny” parkjes waar altijd wel iets gebeurt of te doen is.

TinyParks family diner


Locatie Cast Away: Stel je eens voor, lange opgedekte tafels in de natuur met het gefluit van de vogels op de achtergrond. Een chef die zorgt dat je qua drankjes en eten de gehele avond niks te kort komt. Zodat jij gezellig met alle andere gasten kan kennismaken, verhalen kan uitwisselen en wie weet wel nieuwe vrienden voor het leven ontmoet. Een echte “Family” dinner zoals we dat vanuit Italië kennen!

Familydiners kunnen als optie bijgeboekt worden op locatie Cast Away!


Vragen? Neem contact met ons op

Vervelen kennen wij niet


Als onze locaties liggen gelegen in prachtige natuurgebieden. Waar je heerlijk kan wandelen, fietsen of mountainbiken. Maar ook op de locaties zelf is van alles te doen. Zo beschikt de ene locatie over een jeu de boule baan, een zwembad en e-choppers. De andere over filmavonden, sjoelbakken en sups. Bij elke locatie pagina gaan we hier dieper op in. Maar geloof ons, een overnachting bij TinyParks is het altijd waard.

 

Ontdek onze Tinyparks

Maak kennis met onze locaties voor een unieke ervaring

The Forest Cabins Drents Friese Wold


Stel je voor, zestien sfeervolle tiny houses midden in bos direct gelegen aan Nationaal Park Drents Friese Wold. De perfecte plek voor koppels en jonge gezinnen die even volledig willen uitchecken uit een druk leventje.


Direct boeken

Cast Away eiland Tiengemeten


Bij Cast Away willen we ook in de winterperiode bezoekers van het natuureiland een onvergetelijke avond geven. Maak kennis met pop up restaurant Tom’s, overnacht in één van onze eilandkamers of kom heerlijk bij ons vergaderen met je bedrijf.


Direct boeken