TinyParks

Om het park

Tips van ons voor uitjes in de omgeving! 

In de omgeving: 85km

Hunebedden

In Drenthe vind je vrijwel alle hunebedden van Nederland. Kom je over de Hunebed Highway?Dan heb je maar liefst 45 hunebedden die je kan bezichtigen.
In de omgeving: 85km

Park Drents- Friese Wold

Het Drents-Friese Wold is een van de grootste aaneengesloten bosgebieden van ons land. Je dwaalt hier van zandverstuiving naar vennetje, van heide naar moeras.
In de omgeving: 85km

Proeverij bij Maallust

Waan je voor even een echte Maallust-brouwer én proef de heerlijke speciaal bieren van deze brouwerij tijdens een rondleiding & proeverij.
In de omgeving: 85km

Drents Museum

Het Drents Museum is een museum met internationale allure dat jong én oud inspireert met verhalen over archeologie, kunst en geschiedenis. Het Drents Museum is gevestigd in Assen.
In de omgeving: 85km

WILDLANDS Adventure Zoo

Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden en sta oog in oog met wilde dieren.

In de omgeving: 85km

Kamp Westerbork

Herinneringscentrum Kamp Westerbork, meer dan een herinnering. Hier wordt het verhaal over het leven van slachtoffers en overlevenden verteld.
In de omgeving: 85km

Beklim bostoren Appelscha

Deze uitkijktoren van maar liefst 33 meter hoog staat op het hoogste punt van het Friese vasteland, een 20 meter hoge stuifduin: de Bosberg Appelscha.
In de omgeving: 85km

Het Blauwe Meer

Zwemplas Het Blauwe Meer ligt ten zuid oosten van het dorp Hoogersmilde en is omringd door bomen. Het meer ligt binnen het natuurgebied Leggelderveld.