TinyParks

Bedrijfsuitje in Drenthe

Een uniek bedrijfsuitje met overnachting in Drenthe

Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje in het groene Drenthe waar je kunt overnachten, borrelen en leuke activiteit kan ondernemen? Kom dan naar TinyParks Forest Cabins, een groene oase bij het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een plek waar je kunt overnachten in 16 sfeervolle Forest Cabins voor maximaal vier personen. Ideaal om met een groep af te huren voor een bedrijfsevent!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Overnachten met je bedrijf in Drenthe


TinyParks Forest Cabins heeft een unieke ligging bij het Nationaal Park Drents-Friese Wold. De ideale plek om te overnachten met je bedrijf voor een leuk en gezellig teambuilding programma. De locatie bevind zich in het bos naast camping de Reeënwissel. Daar ben je tijdens je verblijf van harte welkom om te borrelen, vergaderen of gezellig bij het kampvuur te zitten. Wij zorgen voor de unieke overnachting in een Forest Cabin, zij voor de catering en de faciliteiten.

Je eigen privé park voor jouw bedrijfsuitje


TinyParks Forest Cabins is volledig af te huren voor jouw bedrijfsuitje! Op het park staan 16 Tiny Houses midden in een stukje bos. In het bos is een kleine huiskamer gecreëerd waar je met elkaar kan zitten onder een grote stretchtent. Ook is er een jeu de boules baan, sauna en liggen er diverse buitenspellen die je als groep kan gebruiken. De opzet van de huisjes in het bos met honderden lampjes zorgt voor een laagdrempelige maar gezellige sfeer. Dit maakt TinyParks Forest Cabins de perfect locatie. Combineer ons park met al het moois wat Drenthe en het Nationaal Park te bieden heeft en je bent van een onwijs leuk bedrijfsevent verzekerd.

 

Activiteiten

Bij een bedrijfsuitje met overnachting hoort natuurlijk ook een leuke activiteit! In de Drenthe is echt van alles te doen. Het Nationaal Park is perfect om te voet te verkennen en is zeer toegankelijk. Maar uiteraard zijn er veel meer activiteiten te organiseren. Wat dacht je van:

Proeverij bij Maallust

Waan je voor even in een echte Maallust-brouwer én proef de heerlijke speciaal bieren van deze brouwerij tijdens een gezellige rondleiding & proeverij.

Het Blauwe Meer

Zwemplas Het Blauwe Meer ligt ten zuidoosten van het dorp Hoogersmilde en is omringd door bomen. Het meer ligt binnen het natuurgebied Leggelderveld.

Fietsen

De prachtige omgeving van het Drents-Friese Wold maakt het een mooie plek voor een fietstocht. Er zijn zowel elektrische als gewone fietsen te huur in de omgeving.

Jongens van Outdoor

Wil je een avonturier worden? De Jongens van Outdoor organiseren te gekke team activiteiten op onze locatie of bij hen. De ideale plek voor alle fans die van sportief en sensatie houden!

Kamp Westerbork

Herinneringscentrum Kamp Westerbork, meer dan een herinnering. Hier wordt het verhaal over het leven van slachtoffers en overlevenden verteld.

Wandelen en hiken

Zeg je Nationaal Park Drents-Friese Wold, dan denk je aan bossen, beekjes en heuvels! Direct vanaf onze locatie starten verschillende prachtige wandelroutes voor jong en oud.