TinyParks
Voorjaarsvakantie

Eropuit in de voorjaarsvakantie

  • Bijzonder overnachten
  • Duurzame vakantieparken
  • Verborgen in het groen

Vier de voorjaarsvakantie op een unieke locatie

Verscholen tussen de bossen, midden in de natuur, vind je onze bijzondere vakantieparken. Bij TinyParks vier je vakantie net op een andere manier. Weg van alle drukte en hectiek, geen deadlines of meetings, hier bepaal je je eigen tempo. Niets moet, alles mag! Bij ons overnacht je in een bijzonder accommodatie. Wat dacht je van een tiny house, bell-tent, luxe tipi-tent of een dome? En een vakantie is niet compleet zonder wat te hebben gezien van de omgeving. We gaan niet teveel verklappen, want het mooiste is om het zelf te gaan ontdekken. Wat we wel willen delen is dat de parken allemaal gelegen zijn op unieke locaties in Nederland met ieder zijn eigen charme. Ga voor de ultieme getaway!

Vind hier jouw ideale verblijf tijdens de voorjaarsvakantie ‚§Ķ

Overnachten wordt een bijzondere belevenis

De accommodaties bij TinyParks zijn niet zomaar accommodaties. De ligging van de parken, het comfort en de kleinschaligheid maken een verblijf tijdens de voorjaarsvakantie een unieke belevenis. Geen standaard chalets, maar luxe en unieke (glamping) accommodaties. Van een gave dome op Cast Away eiland Tiengemeten tot een luxe tiny house bij The Forest Cabins Drents-Friese Wold. Ieder park heeft unieke verblijfsmogelijkheden. Ontdek het zelf en kies voor een escape in eigen land.

TinyParks in het kort:

  • Een comfortabel verblijf
  • Locaties midden in de natuur
  • Unieke glamping mogelijkheden
  • Duurzaam vakantie vieren
  • Volop rust en privacy

Sfeerimpressie van onze parken‚§Ķ

Verken de omgeving en laat je verrassen

Ieder park is gelegen op een bijzondere plek midden in de natuur. Zo grenst The Forest Cabins aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold, een walhalla voor natuurliefhebbers! Hier loop je van moeras naar heideveld en van zandverstuiving terug de bossen in. De waterliefhebbers onder ons vermaken zich prima bij Cast Away Tiengemeten. Enkel met een pontje kan je hier komen om vervolgens te genieten van een plek weg van de drukte midden op een eiland. Laat je verrassen door de diversiteit van het landschap en ga op pad met de boswachter en kom van alles te weten over dit bijzondere gebied. 

Wat eerdere gasten ons vroegen‚§Ķ

ūüćÄ Wat is een goede plek om mijn voorjaarsvakantie door te brengen?

De parken van TinyParks zijn uitermate geschikt voor een fijn verblijf tijdens de voorjaarsvakantie. Door de gunstige ligging van onze parken zijn ze makkelijk bereikbaar en daardoor zeer interessant voor een vakantie in het voorjaar. Kies voor een park midden in de natuur of bij het water, de keuze is aan jou.

ūüźē Kan ik ook mijn huisdier meenemen bij jullie?

Natuurlijk begrijpen we dat je vakantie niet compleet is zonder je trouwe viervoeter. In enkele accommodaties is maximaal één huisdier toegestaan. Houdt rekening met extra kosten per nacht en voor de schoonmaak.