TinyParks
pinksteren tinyparks

Pinksteren in de natuur

  • Kleinschalig en sfeervol
  • Bijzondere accommodaties
  • Op unieke locaties

Bijzonder overnachten tijdens Pinksteren

Wil jij jouw pinksterweekend doorbrengen op een bijzondere bestemming waar je écht samen bent? Ontdek dan de natuurrijke parken van TinyParks! Deze liggen op unieke locaties in Nederland. Je kunt bij ons verblijven in de bossen van Drenthe of op het eiland Tiengemeten. Al onze parken hebben een eigen karakter en sfeer. Bij TinyParks verblijf je in een unieke accommodatie midden in de rustgevende natuur. Geniet van de gezellige sfeer en van elkaar tijdens jouw pinksterweekend bij TinyParks!

Vind jouw ideale verblijf tijdens Pinksteren 

Jouw verblijf tijdens Pinksteren

Een getaway bij TinyParks tijdens Pinksteren is er één om nooit te vergeten! Je verblijft bij ons in een bijzondere accommodatie. Ons park in Drenthe bevindt zich in het Drents-Friese Wold, hier verblijf je in een knusse tiny house. Ons park op het eiland Tiengemeten biedt tal van mogelijkheden voor glamping. Zo kun je overnachten in een Tipi tent of een unieke Dome. Geen kampeerliefhebber? Je kunt ook verblijven in een Eilandkamer in het hotel. Welk verblijf je ook kiest; een vakantie bij TinyParks blijft je altijd bij!

TinyParks in het kort:

  • Sfeervolle parken
  • Unieke accommodaties
  • Natuurrijke omgeving
  • Groen en duurzaam
  • Ontspannen en gezellige sfeer

Tips voor jouw mini-escape

Er even helemaal tussenuit tijdens Pinksteren; dat klinkt als een heerlijke vakantie! Bij TinyParks ben je even helemaal weg van de dagelijkse sleur. Op onze parken geniet je van de gezellige sfeer en kom je volledig tot rust. Op al onze parken hebben wij namelijk een sauna waar je kunt ontspannen en een vuurplaats waar je 's avonds gezellig kunt zitten bij het kampvuur. Ook de omgeving is het ontdekken waard tijdens jouw getaway! Verken de bossen van het Drents-Friese Wold of ontdek het veelzijdige eiland Tiengemeten. Op welk park ga jij jouw pinksterweekend doorbrengen?

Ontdek onze parken 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

• Welke natuurgebieden liggen er in de omgeving?

Wanneer je eropuit wil in de natuur is een park van TinyParks dé ideale locatie voor jou! Ons park in Drenthe is namelijk gelegen aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Je kunt ook op het eiland Tiengemeten verblijven, waar je met een prachtige natuurwandeling kunt maken of vanaf een bootje de Biesbosch kunt verkennen.

• Zijn jullie parken geschikt voor kinderen?

Er is van alles te beleven voor kinderen op de parken van TinyParks! Onze parken zijn rustig en kleinschalig en wij bieden leuke faciliteiten voor kinderen. Zo hebben we een spelletjeskast, organiseren we family dinners en aan het eind van de dag kunnen kinderen marshmallows roosteren boven het kampvuur.