TinyParks
meivakantie

Bijzonder overnachten in de meivakantie

  • Sfeervolle en kleinschalige parken
  • Bijzondere accommodaties
  • Op unieke locaties

Meivakantie op een unieke locatie

Vier het voorjaar bij TinyParks! Onze sfeervolle vakantieparken liggen op unieke en natuurrijke locaties in Nederland en zijn dé ideale bestemming voor jouw meivakantie. Bij ons staat de natuur nog centraal en kom je écht even tot rust. Wij hebben prachtige parken in Drenthe en op het bijzondere eiland Tiengemeten. Hier kun je verblijven in een unieke accommodatie zoals een tiny house of een glamping tent voor dat ultieme getaway gevoel. Wil je even helemaal weg in de meivakantie, dan biedt TinyParks een sfeervolle mini-escape!

Ontdek ons aanbod¬†‚§Ķ

Jouw unieke getaway

Een verblijf bij TinyParks is een ontsnapping aan het dagelijkse leven in een natuurrijke omgeving. Jouw meivakantie wordt onvergetelijk in één van onze bijzondere accommodaties. Op ons park in Drenthe bieden wij prachtige cabins midden in het bos en op het festivalachtige eiland Tiengemeten bieden wij luxe (glamping) tenten en mooie hotelkamers. Al onze verblijven liggen in een idyllische omgeving waar je echt even helemaal weg bent van de massa. Geniet van een ontspannen en unieke meivakantie op één van onze bijzondere parken!

TinyParks in het kort:

  • Sfeervolle vakantieparken
  • Unieke accommodaties
  • Prachtige locaties in de natuur
  • Duurzaam en groen
  • D√© ideale getaway

To do's tijdens jouw meivakantie

Op de sfeervolle parken van TinyParks bieden wij fijne faciliteiten die veel ontspanning bieden. Op alle parken hebben wij een sauna en een vuurplaats om samen heerlijk rond het kampvuur te zitten. De unieke omgeving van onze parken is ook zeker het ontdekken waard. Ons park in Drenthe ligt aan het Drents-Friese Wold; een natuurgebied vol bossen en heidevelden. Er zijn ook vele hunebedden te spotten in deze omgeving. Het park op Tiengemeten ligt op een uniek eiland, ver weg van alles en toch vlak bij de Randstad. Hier kun je echt samenkomen in de festivalachtige sfeer of een prachtige wandeling maken in de natuur. Wat je ook gaat ondernemen, bij TinyParks beleef je een unieke vakantie ervaring!

Ontdek onze sfeervolle parken¬†‚§Ķ

Dit vroegen eerdere gasten ons:

‚ÄĘ Zijn jullie parken geschikt voor kinderen?

Onze parken zijn erg geschikt voor kinderen doordat ze kleinschalig zijn. Daarnaast bieden wij ook gave faciliteiten voor kinderen. Zo heeft ons park in Drenthe bijvoorbeeld een buitenzwembad, een speeltuin en een jeu de boules baan. Op al onze parken hebben wij een spellenkast waar kinderen zich urenlang mee kunnen vermaken.

‚ÄĘ Kan ik mijn hond meenemen naar jullie park?

Natuurlijk is je hond ook van harte welkom op onze parken! Daarom bieden wij huisdiervriendelijke accommodaties waar jouw trouwe viervoeter alle ruimte heeft. Zo kunnen jullie samen op pad in de natuurrijke omgeving van de parken van TinyParks.