TinyParks
Last minute vakantie

Last minute vakantie

  • Unieke locaties
  • Midden in de natuur
  • Bijzonder overnachten

Boek jouw ultieme last minute getaway

Ontsnappen aan de sleur van het dagelijkse leven en écht even tot rust komen? Ontdek dan de ultieme getaway locaties van TinyParks! Kom bijzonder overnachten in de bossen van Drenthe of op het natuureiland Tiengemeten. Al onze parken hebben een eigen karakter en unieke sfeer waar je overnacht in een unieke accommodatie midden in de natuur. Bij TinyParks ben je verzekerd van een heerlijke "escape" in eigen land. 

Vind jouw ideale last minute vakantie¬†‚§Ķ

Jouw last minute vakantie

Wij begrijpen als geen ander dat je af en toe behoefte hebt om ertussenuit te gaan. Even een "mini escape" in eigen land. Bezoek bijvoorbeeld ons eilandje Tiengemeten en waan je midden in de natuur, maar tóch omringd door veel gezelligheid. Een plek waar je kunt genieten van de natuur, maar waar je ook heerlijk kunt borrelen, eten en dansen met vrienden! Of ontdek The Forest Cabins Drents Friese Wold; een perfecte plek om even uit te checken uit een druk leventje. Verstopt tussen de bossen van het Drents-Friese Wold verblijf je in een knusse forest cabin!

TinyParks in het kort:

  • Unieke en sfeervolle parken
  • Bijzonder overnachten
  • Natuurrijke omgeving
  • Groen en duurzaam
  • Fijne faciliteiten

Ultiem ontspannen en relaxen..

En vooral doen waar je zelf in aan hebt tijdens je last minute vakantie! Op onze locaties hoef je je in ieder geval geen moment te vervelen. Ontspan in de sauna, schuif aan bij een gezellig Family Dinner en maak de mooiste vakantieherinneringen bij het kampvuur onder een prachtige sterrenhemel. Ook de omgeving zeker het verkennen waard. Verken de bossen van het Drents-Friese Wold of spot wilde dieren op ons eiland Tiengemeten. Op welk park wil jij jouw last minute vakantie doorbrengen?

Ontdek onze locaties¬†‚§Ķ

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Zijn jullie parken leuk voor kinderen?

Jazeker! De natuur van onze parken is al één grote speeltuin. Op ons eiland Tiengemeten vind je een spellenkast en bij onze locatie in Drenthe kun je volop genieten in de bossen. Ook kun je aanschuiven bij ons gezellige Family Dinner! 

Mag mijn hond ook mee tijdens onze last minute vakantie?

In enkele accommodaties is je hond van harte welkom! Gebruik de filters in de zoek & boek om te zien welke accommodaties huisdiervriendelijk zijn. Let wel op: er is een maximum van 1 huisdier per accommodatie.