TinyParks
Vakantie juni

Pre-summer vakantie

  • Unieke locaties in de natuur
  • Bijzonder overnachten
  • Kleinschalig & sfeervol

Geniet van een pre-summer vakantie in juni

Juni is het perfecte moment voor een pre-summer vakantie. Gewoon even ertussenuit; een mini escape in eigen land. Het voordeel van deze pre-summer vakantie? In juni ben je net de drukte van het hoogseizoen voor én de temperaturen lopen vaak al hoog op. Perfect dus om jezelf even te verwennen met een fijne vakantie! Steek het water over en geniet van een vakantie op ons eiland Tiengemeten of ontdek de prachtige natuur van Nationaal Park Drents-Friese Wold. 

Zoek en boek je pre-summer vakantie ⤵

De ultieme getaway in juni

Echt even ontladen en ontspannen; dat doe je op een van onze unieke vakantieparken. Je overnacht in een bijzondere accommodatie, zoals een tipi tent, tiny house, of dome tent. En daarbij komt: je verblijft midden in de natuur. Wat dacht je van een overnachting op een natuureiland of in een bos aan een nationaal park? Bij TinyParks ben je verzekerd van een heerlijke escape in Nederland!

In het kort:

  • Bijzondere accommodaties
  • Midden in de natuur
  • Kleinschalig & sfeervol
  • Duurzame keuze
 

To do's tijdens jouw pre-summer vakantie

Niets moet, alles mag! Doe gewoon lekker waar je zelf zin in hebt. Lekker relaxen in de natuur, bootje varen, lang tafelen of wandelen in de natuurrijke omgeving. Vanuit TinyParks The Forest Cabins loop je zo de bossen van het Nationaal Park Drents-Friese Wold in. Liever vakantie vieren aan het water? Dan is Cast Away eiland Tiengemeten de ideale vakantie locatie voor jou! Waar je ook voor kiest, wij zullen er alles aan doen om je verblijf zo fijn en bijzonder mogelijk te maken!

 

Ontdek onze locaties ⤵