TinyParks
Hemelvaart

Lang weekend weg met Hemelvaart

  • Genieten bij het kampvuur
  • Unieke accommodaties
  • Midden in de natuur
 

Geniet van een bijzonder hemelvaartweekend

Samen eropuit met je partner, gezin of hele familie met Hemelvaart? Een mini vakantie tijdens dit lange weekend is dan een goed plan. Verblijf op één van onze vakantieparken in Nederland en beleef een geweldige tijd in de natuur. Ontdek de unieke accommodaties zoals een luxe tipi-tent, tiny house, bell-tent of een eilandkamer. Ieder park is gelegen midden in de natuur waardoor je echt kan genieten van rust en ruimte in een groene omgeving. Ontsnap aan de drukte van het hectische leven en maak écht de tijd voor elkaar vrij.

 

Vind jouw ideale verblijf tijdens Hemelvaart⤵

 

Bijzonder overnachten op onze parken

Verblijven bij TinyParks staat garant voor overnachten op unieke locaties én accommodaties. Zo verblijf je aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold in comfortabele tiny houses midden in het bos, waar je één wordt met de natuur. Bij ons park op het privé eiland Tiengemeten ontwaak je in een oase van rust en ruimte vanuit een luxe tipi of één van de andere accommodaties. Ontdek al onze parken voor jouw verblijf tijdens Hemelvaart. 

 

Sfeerimpressie van onze parken⤵

 

Wat is er zoal te doen in de omgeving van de parken?

Alle parken hebben hun eigen karakter en zijn daardoor allemaal uniek. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat je je er niet kan vervelen. Huur een e-chopper of fiets en ontdek het Nationaal Park Drents Friese Wold. Of maak een avontuurlijk uitstapje op het privé eiland Tiengemeten en sta oog in oog met een Schotse hooglander of spot een zeearend. Bij terugkomst op één van de parken praat je gezellig na bij het kampvuur onder het genot van een hapje en drankje.

 
 

Ontdek al onze parken⤵

 

Wat eerdere gasten ons vroegen

🐶 Mag ik mijn hond meenemen op jullie parken?

Wij hebben een aantal accommodaties waarbij het mogelijk is om je hond mee te nemen. Er is een maximum van 1 huisdier per boeking. Daarnaast worden er extra kosten per nacht en voor de schoonmaak in rekening gebracht. 

🧒 Bieden jullie ook kinderstoelen aan om te gebruiken?

Als er een kinderstoel aanwezig is, staat dit in de lijst met voorzieningen. Staat het er niet tussen dan zul je er zelf een mee moeten nemen. Het is bij ons niet mogelijk om kinderstoelen te huren.