Een retraite in Nederland

Wil je helemaal tot jezelf komen en terugtrekken uit de dagelijkse drukte en hectiek? Ontsnappen van een drukke baan, een stressvolle week of gewoon even tijd voor jezelf? Een retraite zorgt weer voor een verbinding met jezelf in een rustige omgeving zonder te veel afleidingen. Je leert hier over onder andere mindfulness, meditatie en ontspanningstechnieken. Er zijn verschillende soorten retraites in Nederland en er is voor ieder wat wils. Het is belangrijk dat je kiest voor een retraite waar JIJ op dat moment het meeste behoefte aan.

Retraite in Nederland op een eiland

Natuurlijk is Ibiza of Bali onwijs gaaf voor een retraite, maar er zijn ook in Nederland verschillende retraites die de moeite waard zijn om eens te verkennen. Wat dacht je van een retrait in Nederland op een natuureiland? Op natuureiland Tiengemeten in Nederland kan kan je namelijk helemaal tot jezelf kan komen in de natuur. Een plek die zorgt voor optimale rust, balans en ontspanning. Tiengemeten is een natuureiland midden in Haringvliet buiten de bewoonde wereld. Het eiland is alleen te bereiken met een pondje waardoor er ook geen auto’s zijn toegestaan. Hierdoor kun je optimaal genieten van alle rust

 

 

One-day retreat in Nederland

Tiny Buddha geeft jou de gelegenheid om een prachtige inner journey te maken. Met dit mini-retraite ben je echt even weg uit de hectiek van het dagelijkse leven. En ga je unplugged, een dag helemaal voor jezelf beleven. Dit wordt georganiseerd op onze locatie ‘Cast Away’ op het natuureiland Tiengemeten. De dag bestaat uit een Cacao Ceremonie, Sound Healing, Mantra en Muziek Visualisatie en meer! Het wordt een bijzondere dag waarbij je helemaal tot jezelf kan komen. Tiny Budda organiseren we een aantal keren per jaar maar we ook partner in Nederland die regelmatig bij ons een retrait organiseren.

Zelf een Retraite in Nederland Organiseren?

Organiseer je zelf retraites en ben je nog opzoek naar een unieke locatie? Onze locatie ‘Cast Away’ in Tiengemeten is ook af te huren voor een dag of meerdaagse retraite. Wij beschikken over een herberg en een glamping waar je kunt overnachten in een trekkershut, Yurt of Tippi. Daarnaast zijn er genoeg activiteiten te doen. Zo kun je suppen en zwemmen in het Haringvliet, yoga workshops bijwonen, wandelen in de ongerepte natuur, relaxen in de sauna of hot tub, is er een vegetarische kok aanwezig. Neem contact met ons op voor mogelijkheden van een retrait op natuureiland Tiengemeten.

Waarom een retrait in Nederland

  • Reizen en vooral vliegen brengt spanning /stress met zich mee. Hoe minder reistijd hoe fijner je vertrekt en hoe opgelaten je thuiskomt.
  • Nederland beschikt over prachtige natuurlocaties die ideaal zijn voor een meerdaagse retraite.
  • Een retrait in Nederland is vaak al niet goedkoop, ook niet gek als je kijkt wat je er allemaal voor krijgt. Kies je voor het buitenland dan heb je ook nog eens hoge reiskosten.