TinyParks
Kamperen

Bijzonder kamperen op unieke locaties

 • Gegarandeerd een unieke beleving
 • Kamperen in festival-achtige sferen
 • Een uitgebreid ontbijt is inbegrepen

Een mini escape: kom kamperen op ons eilandje

Ben je toe aan een mini escape? Kom dan kamperen op ons 'Cast Away' eiland Tiengementen. Hier vind je het meest unieke plekje van Nederland om te kamperen in natuurrijke en rustgevende sferen. Bijzonder is het zeker: je kunt ons namelijk alleen bereiken met een klein pontje. Op ons eiland zijn auto's niet toegestaan en je bent omringd door prachtige natuur en honderden verschillende vogels. Onze camping is een plek waar je kunt genieten van de natuur, maar waar je ook heerlijk kunt borrelen, eten en dansen met vrienden en andere gasten. En om er zeker van te zijn dat jullie zorgeloos kunnen genieten is het ontbijt inbegrepen.

Een unieke kampeerbeleving in Nederland

Slapen tussen de fruitbomen, sterren kijken bij een kampvuurtje en goed eten in een gezellige sfeer; dat is nog eens bijzonder kamperen! Je gaat echt even back-to-basic, je creëert zelf je 'overlevingsplek' en beschikt niet over een eigen stroomvoorziening. Maar niet getreurd, bij ons vertoef je in een heerlijke vibe waar ontmoeten, onthaasten en ontspannen centraal staan. Echt dé ultieme getaway voor levensgenieters en natuurliefhebbers.

Ons Cast away Eiland in het kort:

 • Midden in de prachtige natuur
 • Gezamenlijke toiletten en douches
 • Elke dag een uitgebreid ontbijt
 • Huisdieren zijn toegestaan

To do's tijdens jouw unieke getaway

Je waant je écht even in een andere wereld tijdens een escape naar Cast Away eiland Tiengemeten. Het pontje brengt je naar een unieke plek met ongerepte natuur en veel gezelligheid. Zwemmen, suppen, kampvuur, buitenbioscoop, silent disco, heerlijk eten en drinken en prachtige zonsondergangen, het staat jullie allemaal te wachten! Wanneer je bij ons komt kamperen kun je ook heerlijk lang tafelen tijdens het bekende TinyParks Family diner. Geef tijdens je verblijf of vooraf in de boeking even aan of je hier gebruik van wilt maken. Dan bereiden wij alvast allerlei lekkernijen voor jullie! En wat er allemaal te doen is in de omgeving?

  Varen in de Biesbosch
  Wandel expeditie op het eiland
  Natuur speeltuin OERR
  Dagje Rotterdam

Dit is wat eerdere gasten ons vroegen:

Kan ik kamperen aan het water?

Jazeker kan dat! Bij ons kampeer je namelijk op het eilandje Tiengemeten dat omringd is door water! Struin neer tussen de bomen, creëer je eigen 'overlevingsplek' en ervaar het échte kampeergevoel. Geniet van de prachtige natuur én gezelligheid op onze camping. Je waant je echt even in een andere wereld. 

Wat kan ik verwachten van deze bijzondere kampeerplaats?

Heerlijk eten en drinken, prachtige zonsondergangen, rustgevende natuur en veel gezelligheid; dat kun je verwachten op onze camping. Wil je net wat meer luxe? Bekijk dan onze glamping accommodaties. Een heerlijke escape in eigen land!