TinyParks
Locatie

Ontdek onze locaties

  • Onthaasten in de natuur
  • Overnachten op bijzondere plekken
  • Dé ultieme getaway
 

Bijzondere locaties voor jouw vakantie

Weg van de drukte van alledag en tijd maken met én voor elkaar? Tijd voor vakantie! Onze parken zijn gelegen op unieke plekken midden in de natuur zodat je helemaal tot rust kan komen. Nieuwe mensen ontmoeten rondom het kampvuur met gezellige achtergrondmuziek of juist met een boek bij je eigen tiny house. Ieder park heeft zijn eigen charme en faciliteiten om jouw vakantie bijzonder te maken. Of je nou kiest voor een park in Drenthe dicht bij het Nationaal Park Drents Friese Wold of het water oversteekt richting Tiengemeten, het is allemaal mogelijk!

 
 

Ontdek onze accommodaties

Verblijven op een toffe locatie is één ding, maar voeg daar een gave accommodatie aan toe en je vakantie kan beginnen. De keuze waarin je wilt gaan verblijven is groot en niet altijd gemakkelijk om te maken. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, het zijn goed uitgeruste accommodaties en bieden je het comfort wat je mag verwachten tijdens je vakantie. De glamping accommodaties zijn de schakel tussen kamperen en comfort waardoor je echt tot rust kan komen. Wil je iets meer luxe? Dan zijn de tiny houses of de eilandkamer op Tiengemeten een goede uitvalsbasis om je vakantie in te vieren. 

 

In het kort:

  • Comfortabele accommodaties
  • De ultieme getaway
  • Unieke locaties
  • Luxe of back to basic
  • Wakker worden midden in de natuur
 

Een sfeerimpressie van onze locaties⤵

 
 

Wat is er te doen in de omgeving van de parken?

Iedere locatie heeft zijn eigen charme en daardoor is er voor iedereen wat te beleven. Kies je voor ons park in Drenthe dan verblijf je aan de rand van Nationaal Park Drents Friese Wold. Verken het gebied op een e-chopper en beklim de bostoren in Appelscha om het gebied van grote hoogte te bekijken. Waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de unieke locatie Tiengemeten. Vertrek van het vaste land met het pontje en sta met 10 minuten in een compleet andere wereld. Een bijzonder privé eiland midden in de Randstad. Ga mee met de boswachter en wie weet spot jij een bever, Schotse Hooglander of een zeearend. Hier ben je echt één met de natuur. Kortom; in de buurt van ieder park is er genoeg te doen voor iedereen.

 
 
 

Bekijk onze parken en ontdek welke het beste bij je past⤵

 

Wat eerdere gasten ons vroegen⤵

⛺ Welke overnachtingsmogelijkheden bieden jullie allemaal aan?

Bij TinyParks vind je verschillende mogelijkheden om te overnachten. Op alle locaties vind je glamping accommodaties. Denk hierbij aan de bell-tent, safaritenten, domes of luxe tipi-tenten. Voor wat meer luxe bevelen we onze speciale tiny houses van harte aan.

🐕 Is het mogelijk om een huisdier mee te nemen?

Op onze parken is het mogelijk om bij geselecteerde accommodaties een huisdier mee te nemen. Er is maximaal 1 huisdier per accommodatie toegestaan. Daarnaast worden er extra kosten per nacht en voor de schoonmaak in rekening gebracht. 

🌳 Wat is er te doen in de omgeving?

Vanuit al onze parken is er veel te beleven in de omgeving. Stap op de e-chopper in Drenthe en ontdek Nationaal Park Drents Friese Wold. Bezoek vanuit het park op Tiengemeten de havenstad Rotterdam voor een culturele uitstap!