The New Getaway

Weg van je drukke leventje

Waar andere recreatieparken steeds groter en massaler gaan. Is TinyParks de ultieme get-away om de hectiek van alledag te ontvluchten, te connecten met like-minded people en vooral te genieten van goede vibes, ruimte en natuur.  Terug naar de basis en ontdekken wat echt belangrijk is om gelukkig te zijn!

Bijzonder overnachten

Unieke locaties

Met TinyParKs willen wij onze gasten een unieke kampeerbeleving geven in locatie, accommodatie en sfeer. Locaties waar de natuur centraal staat maar ook gezelligheid, goed eten en leuke activiteiten. Ons doel is mensen minder te laten vliegen en vaker te laten genieten in eigen land. Owkee, en op onze locatie in België dan. Hopelijk tot snel!

Franchise concept

Samen verder groeien 

Op zoek naar een nieuwe invulling van jouw recreatieterrein? Maak kennis met TinyParks; hét franchiseconcept, waarmee je jouw recreatieterrein  omtovert tot een ultieme kampeerlocatie. Wij helpen je niet alleen met de invulling en uitwerking van ons concept, maar zorgen ook nog eens voor de boekingen via ons platform. Op deze manier hoef je alleen nog maar rekening te houden met waar jij het beste in bent, namelijk je gasten een onvergetelijke belevenis bezorgen!

Jochem verheul tinyparks