Informatie over The Forest Cabins

Forest Cabins

Stel je voor, zestien sfeervolle Tiny Houses midden in bos direct gelegen aan Nationaal Park Drents Friese Wold.  Een prachtig natuurgebied waar je kan wandelen, fietsen en volledig tot rust kan komen. Een idyllische plek, met alleen het geruis van de bomen als afleiding. Tijdens je verblijf overnacht je in een comfortabele en sfeervolle Tiny House accommodatie compleet verzorgd met ontbijt.  Ook organiseren we elke dinsdag, donderdag en zaterdag een TinyParks Family diner. 

TinyParks Ardennen

Tiny House

Altijd al eens willen overnachten in een echte Tiny House? TinyParks Reeënwissel biedt je de ultieme Tiny House ervaring. Onze Tiny Houses beschikken over alle gemakken als in een gewoon huis, alleen dan net iets kleiner. Een slaapgedeelte met een comfortabel bed, een keuken(tje), een badkamer(tje) en een sfeervol woongedeelte. Slaap en wordt wakker onder de sterrenhemel vanuit je slaapvide en met de grote deuren naar het terras heb je prachtig uitzicht op de omgeving

Drents Friese Wold

Deze unieke locatie in het bos, aan het National Park Drents Friese Wold,  is een samenwerking van TinyParks en camping De Reeënwissel. Een prachtige familie camping waar je je geen dag hoeft te vervelen. De camping grenst aan onze TinyParks locatie in het bos en zij zorgen er dan ook voor dat je tijdens je verblijf niks te kort komt. Het  in en uitchecken gaat ook via de receptie van camping de Reeënwissel, ook is het toegestaan om tijdens je verblijf gebruik te maken van elkaars faciliteiten, ideaal voor mensen met kinderen.

Wat is er te Doen?

De ultieme kampeerervaring

Nationaal Park

Zonder twijfel zijn de bossen van Drenthe de nummer één bezienswaardigheid

Citytrip

Vanaf de camping rijdt je binnen no time naar bekende plaatsen als Assen en Diever

E-bikes

Dansen tot de zon ondergaat aan het meer of luister muziek bij het kampvuur.

Family Diner

Op dinsdag, donderdag en zaterdagen organiseren we een diner voor alle gasten

Campfire Nights

Geniet van marshmallows en zelfgemaakte popcorn bij het kampvuur

Relax En Enjoy

TinyParks is zo veel meer dan een camping, dus geniet vooral ook van de plek


Onze andere locaties

Laid Back Valley (coming soon)

Verscholen tussen het groen, de rivieren en de bergen van de Ardennen vind je TinyParks “Laid Back Valley”.

Locatie bekijken Direct boeken