Informatie over The Forest Cabins Drents Friese Wold

Forest Cabins

De ideale escape voor koppels en jonge gezinnen die er even tussen uit willen. Zestien sfeervolle Tiny Houses midden in het bos direct gelegen aan Nationaal Park Drents Friese Wold.  Een prachtig natuurgebied waar je kan wandelen, fietsen en volledig tot rust kan komen. Een idyllische plek, met alleen het geruis van de bomen als afleiding. Tijdens je verblijf overnacht je in een luxe en sfeervolle Tiny House. Neem lekker eigen boodschappen mee en geniet van deze bijzondere plek.

Tiny House overnachting

Altijd al eens willen overnachten in een echte Tiny House? TinyParks Forest biedt je de ultieme Tiny House ervaring. Onze Tiny Houses beschikken over alle gemakken als in een gewoon huis, alleen dan net iets kleiner. Een slaapgedeelte met een comfortabel bed, een keuken(tje), een badkamer(tje) en een sfeervol woongedeelte. Slaap en wordt wakker onder de sterrenhemel vanuit je slaapvide en met de grote deuren naar het terras heb je prachtig uitzicht op de omgeving.

Drents Friese Wold

Deze unieke locatie in het bos, aan het National Park Drents Friese Wold,  is een samenwerking van TinyParks en camping De Reeënwissel. Een prachtige familie camping  waar je met kinderen geen dag hoeft te vervelen. De camping grenst aan onze TinyParks locatie in het bos en zij zorgen er dan ook voor dat je tijdens je verblijf niks te kort komt. Het  in en uitchecken gaat ook via de receptie van camping de Reeënwissel, ook is het toegestaan om tijdens je verblijf gebruik te maken van het zwembad, speeltuin en springkussens. ideaal voor natuurliefhebbers en mensen met kinderen.

Wat is er te Doen?

De ultieme escape midden in de natuur


Onze andere locaties

Laid Back Valley in de Ardennen

Verscholen tussen het groen, de rivieren en de bergen van de Ardennen vind je TinyParks “Laid Back Valley”. Een prachtige locatie met 24 Tiny Houses aan een meer in het hart van de Ardennen.

Locatie bekijken Direct boeken

Cast Away eiland Tiengemeten

Bij Cast Away willen we ook in de winterperiode bezoekers van het natuureiland een onvergetelijke avond geven. Maak kennis met pop up restaurant Tom’s, overnacht in één van onze eilandkamers of kom heerlijk bij ons vergaderen met je bedrijf.

Locatie bekijken Direct boeken