Op zoek naar een bijzondere overnachting in Drenthe?

Wat dacht je van een overnachting in een “echte” Tiny House is de bossen van Drenthe. Forest Cabins is met zestien Tiny houses in een bos aan het nationaal park Drenths Friese Wold een bijzondere locatie om te overnachten. Een prachtig natuurgebied waar je kan wandelen, fietsen en volledig tot rust kan komen. Een idyllische plek, met alleen het geruis van de bomen als afleiding. Tijdens je verblijf overnacht je in een comfortabele en sfeervolle Tiny House accommodatie compleet verzorgd met ontbijt en diner.

Overnachten in een tiny house in Drenthe

Tiny Houses zijn helemaal hot op het moment, de sfeervolle uitstraling gecombineerd met de comfort van een hotel past helemaal in de tijdsgeest van nu. Bij Forest Cabins in Drenthe ben je van een bijzondere overnachting verzekerd! Je overnacht samen met 15 andere Tiny Houses midden in een stuk bosgebied. De Tiny Houses beschikken over een eigen badkamer, keuken en slaapvide met hemeldak zodat je non stop in contact bent met de sterren. Forest Cabins is heeft vorig jaar zijn deuren geopend in Drenthe en scoort maar liefst een 9.6 onder 163 gasten reviews! Het is dan ook een bijzondere locatie in Drenthe die zeker de moeite waard is om voor om te rijden.

Wat maakt Forest Cabins in Drenthe zo bijzonder?

TinyParks is een nieuw recreatieconcept met als doel kleinschalige recreatieplekken te creëren die staan voor “overnachten in bijzondere sferen”. Wat maakt deze locatie in Drenthe dan zo bijzonder om te overnachten? Allereerst de locatie zelf, je overnacht in een soort van mini dorpje in de bossen van Drenthe aan een nationaal park. Vervolgens de accommodatie, geen staan caravan of glamping tent nee een sfeervolle Tiny House die van alle gemakken is voorzien. Als laatst het concept, zo overnacht je bij Forest Cabins inclusief ontbijt en altijd een diner avond. Waarbij je samen met alle andere gasten aanschuift aan lange tafels tussen de bomen.  Ook beschikt de locatie over een “huiskamer” de centrale plek waar je kan genieten van een kampvuur met marsmellows, een drankje in de buitenkeuken of bordspelletje kan spelen.

Activiteiten Forest Cabins Drenthe

Heerlijk uitgerust en zin om wat leuks te doen? Direct vanaf de locatie starten prachtige fiets- en wandelroutes door het nationaal park, waar een bezoekje aan de Bierbrouwerij Maallust niet bij kan ontbreken voor borrel of proeverij. Ook kan er een tocht met de e-choppers gemaakt worden, het nationaal park beschikt namelijk over verharde paden.

Nationaal Park Drenthe

Zonder twijfel zijn de bossen en natuur van Drenthe de nummer één bezienswaardigheid

Citytrip

Vanaf de camping rijdt je binnen no time naar bekende plaatsen als Assen en Diever. Leuke plaatjes om lekker te struinen en te lunchen.

Silent Disco

Dansen tot de zon ondergaat aan het meer of luister muziek bij het kampvuur.

Speeltuin

Op 250 meter van het park is een grote speeltuin voor kinderen

Family Diner

Op dinsdag, donderdag en zaterdagen organiseren we een diner voor alle gasten. Lange opgedekte tafels in de bossen, hoe leuk is dat?

Campfire Nights

Heerlijk bij het kampvuur zitten. Geniet van marshmallows en zelfgemaakte popcorn.

Relax En Enjoy

TinyParks is zo veel meer dan een camping, dus geniet vooral ook van de plek en de gezelligheid dat dit parkje te bieden heeft.

Zwembad

Op 500 meter van het park vind je een heerlijk buitenzwembad

 

 

Kom bijzonder overnachten in Drenthe

Wil je op vakantie in eigen land, een midweek er tussen uit of gezellig een weekendje weg? Kies voor een bijzondere overnachting bij Forest Cabins. Zo ben je verzekerd van een unieke en bijzondere ervaring voor de rest van je leven! Hoe leuk is dat? Tot snel!