TinyParks
Vergaderlocatie in de natuur

Vergaderlocatie in de natuur

Bijzondere vergaderlocaties

Ben jij op zoek naar een unieke vergaderlocatie in de natuur? Bij TinyParks beschikken we maar liefst over drie prachtige natuurlocaties waar je kunt vergaderen en overnachten. Wat dacht je van een vergaderlocatie op natuureiland Tiengemeten of een vergadering in een bos in Drenthe? Op onze locaties is het mogelijk om te vergaderen per dagdeel tot meerdaagse. Buiten vergader je beter!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Vergaderen op een natuureiland


Een bijzondere vergaderlocatie in Zuid-Holland? Op nog geen 25 minuten rijden van Rotterdam ligt het natuureiland Tiengemeten. Een eiland midden in het Haringvliet. Het eiland is alleen te bereiken met een pontje, waardoor er ook geen auto's zijn toegestaan op het eiland. Hierdoor kun je optimaal vergaderen in alle rust. Doe inspiratie op in de natuur, brainstorm aan de waterkant en geniet achteraf van een borrel in onze herberg. Het eiland beschikt over genoeg voorzieningen waardoor je gegarandeerd een geslaagde vergadering zult hebben. Wil je daarnaast ook overnachten? Dat kan! Overnacht op onze glamping in een trekkershut, yurt of tipi en maak deze beleving compleet.


Locatie bekijken Meer informatie

Vergaderen in het bos


Graag vergaderen midden in de natuur? Wij beschikken over een bijzondere locatie midden in het bos aan het Nationaal Park Drents Friese Wold. Een vergadering midden in de natuur, waar je ongestoord kunt vergaderen of een bijeenkomst kunt bijwonen. De rust van de natuur zorgt voor nieuwe inzichten en stimuleert de productiviteit. Deze locatie is ideaal als je een meerdaagse avontuurlijke vergadering wilt. Het park beschikt namelijk over 16 Tiny Houses voor maximaal drie volwassenen die van alle gemakken zijn voorzien. Een centrale boshut met buitenkeuken, kampvuurplaats en silent disco tent zijn ook aanwezig. Ook is het mogelijk om bij slecht weer voor de vergadering uit te wijken naar een binnenruimte.


Locatie bekijken
 

TinyParks als unieke vergaderlocatie in de natuur

TinyParks is dé plek voor zakelijke evenementen als het gaat om sfeer, beleving en natuur. Wij begrijpen als geen ander dat een vergadering in de natuur iets "unieks" moet toevoegen aan jullie agenda. Onze locaties zijn inspirerend, laagdrempelig en compleet verzorgd met apparatuur, lunch, diner en/of leuke activiteit. Door te kiezen voor een vergaderlocatie in de natuur creëer je een hele andere "setting" dan op kantoor. Dit zorgt niet alleen voor een betere inhoudelijke vergadering omdat je niet gestoord kan worden, maar draagt ook bij aan het onderlinge teamgevoel. Combineer de vergadering dan ook altijd met een leuke activiteit, lunch of wandeling in de natuur.

De voordelen

  • Weinig tot geen mogelijkheid om gestoord te worden door collega’s of andere prikkels
  • Een vergaderlocatie in de natuur zorgt voor een ontspannen mindset en betere concentratie
  • Voor, tijdens of na de vergadering de mogelijkheid om te wandelen in een natuurlijke omgeving
  • Vergaderlocaties in de natuur zijn over het algemeen ook actief bezig met duurzaamheid en MVO
  • Een natuurlijke omgeving heeft positieve gezondheidseffecten op de mens

Hoe kan jouw volgende vergadering eruitzien?

10:00 Ontvangst met koffie of thee

10:30 Vergadering

13:30 Pauze: maak een wandeling over het eiland of in het bos waarbij je alle informatie kan laten bezinken en eventueel tot nieuwe inzichten kunt komen

14:30 Vervolg vergadering

15:30 Einde vergadering

16:00 Activiteit

18:00 Winter BBQ

20.00 kampvuur en silent disco

Dagvergadering of meerdaagse vergadering?

Vanaf november is onze locatie 'Cast Away' op het eiland Tiengemeten ideaal geschikt voor een dagvergadering. Hier kun je de herberg afhuren waar ruimte is voor 12-60 personen. Daarnaast zijn er genoeg activiteiten te doen wat voor een leuke en productieve dag zal zorgen.

Wil je een meerdaagse vergadering of bijeenkomst organiseren in de wintermaanden? Dan is onze locatie 'The Forest Cabins' in Drenthe perfect. Hier kun je overnachten in een Tiny House die voorzien is van alle faciliteiten. Kom naast het vergaderen helemaal tot rust in het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Op al onze locaties is het mogelijk om te vergaderen per dagdeel tot meerdaagse. Het is zelfs mogelijk om met grote groepen de locatie volledig af te huren. Buiten vergader je beter!

 

Wat maakt een vergader locatie bijzonder?


Het bijzondere aan onze vergaderlocaties is dat het naast de inhoud van de vergadering zelf ook een hele beleving is. Zo kun je tussendoor een wandeling maken of even uitblazen midden in de natuur. Na de vergadering zijn er ook nog genoeg mogelijkheden om de teambuilding te versterken. Zo kunnen wij een borrel of diner organiseren en afsluiten met een comedyavond of met livemuziek. Daarnaast zorgt een bijzondere locatie voor nieuwe oplossingen die anders niet opgelost zouden worden. Maak vergaderen een stuk leuker door op een bijzondere locatie te vergaderen.


Klaar om te vergaderen?