Bedrijfsuitje Rotterdam

Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje in de omgeving van Rotterdam waar je kan overnachten? Kom naar TinyParks Cast Away, een natuureiland bij Rotterdam waar je kan overnachten in bijzondere sferen! Een eiland? Ja op nog geen 25 minuten rijden van Rotterdam ligt natuureiland Tiengemeten. Hoe leuk een bedrijfsuitje op je eigen privé eiland?

Overnachten met je bedrijf in de buurt van Rotterdam

Vorig jaar heeft TinyParks Cast Away zijn deuren geopend op natuureiland Tiengemeten. De ideale plek om te overnachten met je bedrijf vlakbij Rotterdam. De locatie beschikt over een herberg, hotel, glamping en heerlijk eten. Allemaal opgezet is een festival achtige setting midden in de natuur wat het de ideale plek maakt voor een bedrijfsuitje of teambuilding sessies.

Je eigen privé eiland voor jou bedrijfsuitje

TinyParks Cast Away is volledig af te huren voor jou bedrijfsuitje! Samen met jou collega’s pak je in 10 minuten de pont naar het eiland en wij zorgen er voor dat jullie bedrijfsuitje een herinnering voor het leven wordt. Lekker bbqen, eten, vergaderen, silent disco of dansen tot de zon ondergaat. Het kan allemaal! De festival achtige aankleding zorgt voor een laagdrempelige maar gezellige sfeer. Dit maakt TinyParks Cast Away bij Rotterdam de ideale locatie voor bedrijfsuitjes met overnachting.

Activiteiten bedrijfsuitje Rotterdam

Bij een bedrijfsuitje hoort vaak ook een leuke activiteit! De natuur op het eiland is prachtig om te voet te verkennen en ook nog eens geheel gratis😊. Maar uiteraard zijn er veel meer activiteiten te organiseren, wat dacht je van:

Suppen

Suppen is een watersport ontstaan uit het surfen. Hierbij sta je op een SUP-board, een soort surfplank, en beweeg je je voort door gebruik te maken van een peddel. Wanneer je hard door peddelt kan het een flinke work out zijn, maar het kan ook erg ontspannen worden gedaan.

Well-nestje

Geniet van een rustig moment in de hot-tub of sauna. Bij aankomst is het mogelijk om hier een geschikt tijdslot voor te reserveren. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Yoga- en Mindfulness

Kom helemaal tot rust tijdens onze Yoga- en Mindfulness les. Samen met onze yoga instructeur leer je om de drukte en stress van het dagelijks leven te laten gaan.

Haka Workshop

Haka betekent letterlijk ‘dans’. Tijdens een haka workshop gaan de deelnemers de kracht, verbinding en energie van haka ervaren. Het is een groep ceremoniële dansen van de Maori’s uit Nieuw-Zeeland. Het is een mooie manier van teambuilding, omdat iedereen uit zijn comfort-zone stapt.

Rondvaart Eiland

Beleef Tiengemeten vanaf het water. Tijdens de vaart word je vergezeld door iemand met kennis van het gebied, zo kom je nog meer te weten over wat je tegenkomt!

Silent Disco

Samen dansen op de muziek van een DJ terwijl de omgeving er geen last van heeft. Tijdens een Silent Disco krijg je een eigen koptelefoon, maar luister je naar dezelfde muziek als iedereen om je heen. Ben je even klaar met dansen? Zet je koptelefoon af en schuif lekker aan bij het kampvuur.

Spot de Big Five

Op eiland Tiengemeten kan je overal lopen en veel verschillende dieren spotten. Wij hebben de vijf meest indrukwekkende dieren op een rijtje gezet. Ga samen op ontdekking naar deze dieren terwijl je geniet van de natuur!

Bush Craft

Samen met een Bushcraft expert ga je op pad op het eiland op zoek naar eetbare planten. Zo leer je planten van elkaar te onderscheiden en eetbare planten te gebruiken in recepten!

Wandeling met de Boswachter

Wil je graag alles te weten komen over eiland Tiengemeten? Ga op pad met de Boswachter en ervaar de natuur door de ogen van een expert.

Al zin gekregen om jullie bedrijfsuitje bij TinyParks te komen vieren?  Voor een offerte of meer informatie kan je het beste even contact met ons  opnemen. Wij denken graag met jullie mee. In de brochure staat meer informatie over o.a. de door ons aangeboden teambuilding activiteiten.

Je eigen bedrijfsuitje (laten) samenstellen?

Neem vrijblijvend contact op met ons op!