Informatie over Cast Away eiland Tiengemeten

Unieke eilandervaring

Van oktober tot maart kan je ons eiland bezoeken voor een overnachting, lunch, diner of zakelijk event. Een natuureiland dat alleen te bereiken is met een klein pontje waar je heerlijk kan wandelen, fietsen en genieten van alle speciale diersoorten op dit eiland. In de winter kan je bij ons overnachten in één van onze zes eilandkamers, dineren met entertainment of afhuren voor dagvergaderen en MT sessies. TinyParks Cast Away is genomineerd voor Best New Holiday 2022 concept en het bezoeken waard!

Tasty Tiengemeten

Combineer je overnachting met een heerlijk diner, comedy show of live muziek avond. Tasty Tiengemeten is geen gewone avond uit maar meer een avontuurlijke mini escape. Waar dineren, muziek en comedy samenkomen op een prachtig natuureiland bij Rotterdam. Je vaart in 10 minuten met een nostalgisch pontje naar de overkant. Vanuit daar wandel je in 25 minuten door de prachtige natuur naar onze Herberg. Een avond om nooit meer te vergeten!

Overnachten Tiengemeten

TinyParks “Cast Away” is het hele jaar open en biedt in elk seizoen een andere beleving. In de winter zijn we beperkt open met alleen onze eilandkamers. Perfect voor de gasten die meer rust zoeken en het eiland willen verkennen. Want op Tiengemeten zie je tijdens het wandelen bijna altijd wel herten, schotse hooglanders, bevers en beschermde vogelsoorten. Na het wandelen kan je genieten van onze heerlijke dinerkaart, kampvuuravond, sauna en spelletjes. Kortom een heerlijke escape om lekker tot rust te komen.

Zakelijke events op een natuureiland

Ben jij op zoek naar een unieke vergader of bedrijfsuitje locatie in de natuur?  Kom met je collega’s naar onze prachtige herberg op natuur eiland Tiengemeten. Een beleving die garant staat voor een bijzondere ervaring. Van oktober tot maart kan je onze locatie afhuren voor dag vergaderen, teambuilding sessies en bedrijf uitjes. Ook beschikken we over 8 accommodaties om te overnachten. Buiten vergader je beter!


Onze andere locaties

Laid Back Valley

Verscholen tussen het groen, de rivieren en de bergen van de Ardennen vind je TinyParks “Laid Back Valley”. Een prachtige locatie met 24 Tiny Houses aan een meer in het hart van de Ardennen.

Locatie bekijken Direct boeken

The Forest Cabins Drents Friese Wold

Stel je voor, zestien sfeervolle Tiny Houses midden in bos direct gelegen aan Nationaal Park Drents Friese Wold. De perfecte plek voor koppels en jonge gezinnen die even volledig willen uitchecken uit een druk leventje.

Locatie bekijken Direct boeken