Informatie over Cast Away eiland Tiengemeten

Bijzondere eiland overnachting

Zoeken jullie echt iets anders dan anders? Een mini-escape uit de dagelijkse drukte? Kom dan naar het eiland Tiengemeten. Cast Away is voor jullie ingericht met een herberg, luxe tipi-tenten, yurts en trekkershutten en biedt het ultieme eiland-gevoel. Het pontje brengt je in 10 minuten naar een andere wereld vol rust en ongerepte natuur. Zwemmen, suppen, kampvuur, buitenbioscoop, silent disco, heerlijk eten en drinken en prachtige zonsondergangen, het staat jullie allemaal te wachten.

Overnachten Tiengemeten

TinyParks “Cast Away” is het hele jaar open en biedt in elk seizoen een andere beleving. In de winter zijn we beperkt open met alleen onze eilandkamers. In de zomer zijn wij de gezelligste glamping van Zuid Holland. Tiengemeten is een ervaring op zich en perfect om lekker te wandelen waarbij je gegarandeerd herten, schotse hooglanders en bijzondere vogelsoorten zult tegengekomen. Na het wandelen kan je genieten van onze heerlijke dinerkaart, kampvuuravond, sauna en spelletjes. Kortom een heerlijke escape om lekker tot rust te komen.

TinyParks Family diner

Elke dag organiseren wij op het eiland bij de huiskamer het bekende TinyParks Family diner. Wij verzorgen die avond voor alle gasten een heerlijke maaltijd aan lang opgedekte tfels, steken het kampvuur voor je aan en zetten een gezellig muziekje op. Je kan tijdens de verblijf of vooraf in de boeking aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Wat is er te doen?

Tiengemeten is perfect voor een drie daagse break in de natuur. Onderstaand een aantal tips vanuit ons!


Onze andere locaties

Laid Back Valley in de Ardennen

Verscholen tussen het groen, de rivieren en de bergen van de Ardennen vind je TinyParks “Laid Back Valley”. Een prachtige locatie met 24 Tiny Houses aan een meer in het hart van de Ardennen.

Locatie bekijken Direct boeken

The Forest Cabins Drents Friese Wold

Stel je voor, zestien sfeervolle Tiny Houses midden in bos direct gelegen aan Nationaal Park Drents Friese Wold. De perfecte plek voor koppels en jonge gezinnen die even volledig willen uitchecken uit een druk leventje.

Locatie bekijken Direct boeken