Hier vind je de meeste gestelde vragen aan TinyParks

Moet ik mijn boeking in één keer betalen?

Het is voor jou en voor ons handig als je gelijk bij het boeken via Ideal of na het boeken betaalt via de link in de mail, maar het is ook mogelijk in termijnen te betalen. Minimaal 60% aanbetaling moet wel binnen 48 uur bij ons binnen zijn. En het overige geld moet dan 60 dagen voor je aankomst dag betaald zijn.

Wat zijn de voorwaarden van boeken?

Hier vind je onze Algemene voorwaarden.

Kan ik ook op een andere dag aankomen?

De aankomst- en vertrekdagen voor onze accommodaties staan vast. De wisseldagen zijn maandag, woensdag en vrijdag, tijdens de feestdagen kan dit afwijken. Het is niet mogelijk om één nachtje in een huisje te slapen. Althans, je bent vrij om te komen en te gaan wanneer je wilt, maar je boekt een vaststaande periode.

Zit er ontbijt bij het verblijf?

Op onze locatie Forest Cabins wordt per 1-1-2023 geen ontbijt en diner meer geserveerd.

Voor de locatie Cast Away is ontbijt altijd inbegrepen en kan het TinyParks Family diner bijgeboekt worden, dit kan ook bij check-in geregeld worden.

Wat is het TinyParks Family diner?

Drenthe: per 1-1-2023 bieden we geen TinyParks Family diners meer aan bij Forest Cabins. Samen bij het kampvuur zitten of gezamenlijk eten kan uiteraard altijd met de andere gasten of met oefen gezelschap.

Tiengemeten: Wanneer je bij ons op Tiengemeten overnacht is het mogelijk lekker met ons mee te eten. Tijdens het boeken kan diner bijgeboekt worden.  Geniet je van een daghap, en ben je even samen met andere gasten van het park.

Zijn er dieet of allergie wensen? Geef deze tijdig door via contact@tinyparks.nl

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Drenthe: Onze accommodaties zijn uiterlijk beschikbaar vanaf 16:00 voor het inchecken. We vragen of je na je verblijf de sleutel rond 10:30 inlevert.

Tiengemeten: Inchecken is vanaf 15:00 bij de herberg. Uitchecken is om 11:00 uur bij de herberg.

Verwarming?

Op de website staat bij elke accommodatie hoe deze te verwarmen is. In de winter zijn de accommodaties niet verwarmd bij aankomst, dus trek een lekkere trui en sloffen aan op je aankomstdag.

Moet ik zelf handdoeken en beddengoed meenemen?

Drenthe: Nee hoor. In de huisjes ligt het beddengoed en handdoeken klaar. We hopen dat je met ons en het milieu mee denkt. Ongebruikte handdoeken hoeven niet in de was en onbeslapen beddengoed graag verpakt laten.

Tiengemeten: Alle accommodaties zijn voorzien van beddengoed. Er zijn geen handdoeken in de tipi’s, domes & bell tenten, je dient zelf handdoeken mee te nemen. Op de hotelkamers zijn wel handdoeken aanwezig.

Voor hoeveel personen zijn de huisjes?

Drenthe: Alle huisjes zijn geschikt voor vier personen. Er is een slaapvide waar twee éénpersoonsbedden (90 x 200cm) zijn. Op de begane grond is een twee persoons bed (140 x 200cm) die onder podium vandaan gerold wordt.

Tiengemeten: De hotelkamers, tipi’s en bell tenten zijn geschikt voor twee personen. Deze zijn allemaal voorzien van twee éénpersoonsbedden (90x200cm) naast elkaar.

De dome is geschikt voor 4 personen. Deze zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden (90x200cm) naast elkaar en een stapelbed (90x200cm).

Mag mijn hond mee?

Er zijn bij ons een aantal accommodaties gereserveerd voor hondeneigenaren. Maximaal 1 huisdier per boeking. Er worden extra kosten per nacht en voor de schoonmaak in rekening gebracht.

Is er een kinderstoel aanwezig?

Als er een kinderstoel aanwezig is, staat dit in de lijst met voorzieningen. Anders zul je er zelf een mee moeten nemen; wij verhuren geen kinderstoelen.

Mag ik vuur maken bij het huisje?

We zijn dol op fikkie stoken, maar gezien de brandveiligheid in ons bos maken elke dag vanaf 16:00 een vuurtje. Vuur bij je eigen huisje is dus niet toegestaan.

Zijn er fietsen te huur?

Drenthe: Wij verhuren zelf geen fietsen, maar via de receptie van Camping Reeënwissel is het mogelijk om fietsen te reserveren.

Tiengemeten: Er zijn fietsen te huur bij het bezoekerscentrum van Tiengemeten. Voor meer informatie: https://www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-tiengemeten/fietsen-huren-op-tiengemeten.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Als je nog steeds geen antwoord hebt gevonden op je vraag, neem dan even contact met ons op! Dit kan via de mail (contact@tinyparks.nl).

Groepsboekingen

Wij zoeken accommodatie(s) voor een groep.

Het is mogelijk om bijvoorbeeld voor families, vriendengroep of zakelijke verblijven meerder accommodaties te huren. Voor meer informatie of reserveren neem contact op via contact@tinyparks.nl.

Mogen we daar ons eigen gang gaan?

We horen graag wat je plannen zijn, en kijken graag met je mee of het past bij TinyParks. Zodat iedereen een fijn verblijf kan ervaren!