Hier vind je de meeste gestelde vragen aan TinyParks

Moet ik mijn boeking in één keer betalen?

Het is voor jou en voor ons handig als je gelijk bij het boeken via Ideal of na het boeken betaalt via de link in de mail, maar het is ook mogelijk in termijnen te betalen. Minimaal 60% aanbetaling moet wel binnen 48 uur bij ons binnen zijn. En het overige geld moet dan 60 dagen voor je aankomst dag betaald zijn.

Wat zijn de voorwaarden van boeken?

Hier vind je onze Algemene voorwaarden.

Kan ik ook op een andere dag aankomen?

De aankomst- en vertrekdagen voor onze accommodaties staan vast. De wisseldagen zijn maandag, woensdag en vrijdag, tijdens de feestdagen kan dit afwijken. Het is niet mogelijk om één nachtje in een huisje te slapen. Althans, je bent vrij om te komen en te gaan wanneer je wilt, maar je boekt een vaststaande periode.

Zit er ontbijt bij het verblijf?

Bij elke boeking zit ontbijt om de totale TinyParks ervaring mee te maken. Hiervoor vragen we een kleine toeslag.

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Onze accommodaties zijn uiterlijk beschikbaar vanaf 16:00 voor het inchecken. We vragen of je na je verblijf de sleutel rond 10:30 inlevert.

Wat is het TinyParks Family diner?

TinyParks draait niet alleen om overnachten in een tiny house of het genieten van de natuur. We willen je als gast laten genieten van ons boshotel. We organiseren daarom 3 keer per week het TinyParks Family diner waar onze gasten kunnen genieten, ontdekken en ontmoeten. Zijn er dieet of allergie wensen? Geef deze tijdig door via contact@tinyparks.nl.

Verwarming?

Op de website staat bij elke accommodatie hoe deze te verwarmen is. In de winter zijn de huisjes niet verwarmd bij aankomst, dus trek een lekkere trui en sloffen aan op je aankomstdag.

Moet ik zelf handdoeken en beddengoed meenemen?

Nee hoor. In de huisjes ligt het beddengoed en handdoeken klaar. We hopen dat je met ons en het milieu mee denkt. Ongebruikte handdoeken hoeven niet in de was en onbeslapen beddengoed graag verpakt laten.

Voor hoeveel personen zijn de huisjes?

Alle huisjes zijn geschikt voor vierpersonen. Er is een slaapvide waar twee éénpersoonsbedden (90 x 200cm) zijn. Op de begane grond is een twee persoons bed (140 x 200cm) die onder podium vandaan gerold wordt.

Mag mijn hond mee?

Er zijn bij ons een aantal huisjes gereserveerd voor hondeneigenaren. Maximaal 1 huisdier per boeking. Er worden extra kosten per nacht en voor de schoonmaak in rekening gebracht.

Is er een kinderstoel aanwezig?

Als er een kinderstoel aanwezig is, staat dit in de lijst met voorzieningen. Anders zul je er zelf een mee moeten nemen; wij verhuren geen kinderstoelen.

Mag ik vuur maken bij het huisje?

We zijn dol op fikkie stoken, maar gezien de brandveiligheid in ons bos maken elke dag vanaf 16:00 een vuurtje. Vuur bij je eigen huisje is dus niet toegestaan.

Zijn er fietsen te huur?

Wij verhuren zelf geen fietsen, maar via de receptie van Camping Reeënwissel is het mogelijk om fietsen te reserveren.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Als je nog steeds geen antwoord hebt gevonden op je vraag, neem dan even contact met ons op! Dit kan via de mail (contact@tinyparks.nl).

Groepsboekingen

Wij zoeken accommodatie(s) voor een groep.

Het is mogelijk om bijvoorbeeld voor families, vriendengroep of zakelijke verblijven meerder accommodaties te huren. Voor meer informatie of reserveren neem contact op via contact@tinyparks.nl.

Mogen we daar ons eigen gang gaan?

We horen graag wat je plannen zijn, en kijken graag met je mee of het past bij TinyParks. Zodat iedereen een fijn verblijf kan ervaren!