Bijzonder vergaderen op een natuureiland

Wil je een keer wat anders dan een saaie vergaderlocatie waar je niet veel inspiratie uit haalt? Bij Tinyparks kun je vergaderen op een privé eilandje waarbij je omringt bent door ongerepte natuur zodat je optimaal kunt genieten en inspiratie kunt opdoen. Het eilandje beschikt over genoeg voorzieningen waardoor je gegarandeerd een geslaagde vergadering zult hebben. Wil je daarnaast ook overnachten? Dat kan! Overnacht op onze glamping in een trekkershut, Yurt of Tippi en maak deze beleving compleet.

 

Overnachten

Bijzondere vergader locatie Zuid Holland

 

Een bijzondere vergader locatie in Zuid Holland? Op nog geen 25 minuten rijden van Rotterdam ligt het natuureiland Tiengemeten. Een eiland midden in Haringvliet. Het eiland is alleen te bereiken met een pondje waardoor er ook geen auto’s zijn toegestaan op het eiland. Hierdoor kun je optimaal vergaderen in alle rust. Doe inspiratie op in de natuur, brainstorm aan de waterkant en doe achteraf een borrel in onze Herberg.

 

Bijzondere vergader locatie in het bos

Naast onze vergader locatie op een eiland, beschikken wij ook over een bijzondere locatie midden in het bos aan het Nationaal Park Drents Friese Wold. Een vergadering midden in de natuur, waar je ongestoord kunt vergaderen of een bijeenkomst kunt bijwonen. De rust van de natuur zorgt voor nieuwe inzichten en stimuleert de productiviteit. Deze locatie is ideaal als je een meerdaagse avontuurlijke vergadering wilt. Het park beschikt namelijk over 16 Tiny Houses voor max drie volwassenen van alle gemakken zijn voorzien. Een centrale boshut met buitenkeuken, kampvuurplaats en silent disco tent. Ook is het mogelijk om bij slecht weer voor de vergadering uit te wijken naar een binnenruimte.

Waarom vergaderen in de natuur

Meestal vindt een vergadering plaats op een kantoor in een bekende en vaak saaie omgeving. Door dit te doorbreken en op een nieuwe unieke locatie te vergaderen zal dit zorgen voor vernieuwing, stimulatie van je creativiteit en voor nieuwe inzichten. Daarnaast is het de perfecte manier om de teambuilding te versterken.

 

Wat maakt een vergader locatie bijzonder

Het bijzondere aan onze vergaderlocaties is dat het naast de inhoud van de vergadering zelf ook een hele beleving is. Zo kun je tussendoor een wandeling maken of even uitblazen midden in de natuur. Na de vergadering zijn er ook nog genoeg mogelijkheden om de teambuilding te versterken. Zo kunnen wij een borrel of diner organiseren en afsluiten met een comedyavond of met livemuziek. Daarnaast zorgt een bijzondere locatie voor nieuwe oplossingen die anders niet opgelost zouden worden. Maak vergaderen een stuk leuker door op een bijzondere locatie te vergaderen.

Hoe kan jouw volgende vergadering eruitzien?

10:00 Ontvangst met koffie of thee

10:30 Vergadering

13:30 Pauze: maak een wandeling over het eiland of in het bos waarbij je alle informatie kan laten bezinken en eventueel tot nieuwe inzichten kunt komen

14:30 Vervolg vergadering

15:30 Einde vergadering

16:00 Activiteit

18:00 Winter BBQ

20.00 kampvuur en silent disco

Dag vergadering of meerdaagse vergadering?

Vanaf november is onze locatie ‘Cast Away’ op het eiland Tiengemeten ideaal geschikt voor een dag vergadering. Hier kun je de herberg afhuren waar ruimte is voor 12 – 60 personen. Daarnaast zijn er genoeg activiteiten te doen wat voor een leuke en productieve dag zal zorgen.

Wil je een meerdaagse vergadering of bijeenkomst organiseren in de wintermaanden? Dan is onze locatie ‘The Forest Cabins’ in Drenthe perfect. Hier kun je overnachten in een Tiny House die voorzien is van alle faciliteiten. Kom naast het vergaderen helemaal tot rust in het Nationaal Park Drents Friese Wold.Op al onze locaties is het mogelijk om te vergaderen per dagdeel tot meerdaagse. Het is zelfs mogelijk om met grote groepen de locatie volledig af te huren. Buiten vergader je beter!