Vergaderen in de natuur

Ben jij op zoek naar een unieke vergaderen locatie in de natuur? Bij TinyParks beschikken we maar liefst over drie prachtige natuurlocaties waar je kan vergaderen en overnachten. Wat dacht je van een vergadering op natuureiland Tiengemeten of een vergadering in een bos bij Drenthe? Op al onze locaties is het mogelijk om te vergaderen per dagdeel tot meerdaagse. Het is zelfs mogelijk om met grote groepen de locatie volledig af te huren. Buiten vergader je beter!

Ontspanning brengt focus

TinyParks is dan ook dé plek voor creatieve bedrijfsbijeenkomsten, vergaderingen, outdoor teambuilding en product-presentaties.  Een groene oase ver weg, in het midden van nergens en stiekem toch ook weer heel centraal. Bij TinyParks beschikken wij over twee unieke locaties waar jij en je collega’s helemaal los kunnen komen van de dagelijkse werkzaamheden en de productiviteit kunnen verhogen. Plekken in de natuur waar je met elkaar kan koken, brainstormen, sporten, relaxen en uiteraard overnachten in de meest bijzondere accommodaties.

Samen zijn

Eén keer per jaar (of vaker) is het tijd voor het bedrijfsuitje. Zeker na de afgelopen jaren is SAMEN zijn en VERBINDING maken belangrijk dan ooit. Een uitje waarbij plezier, elkaar beter leren kennen en productiviteit goed samengaat. Even niet op kantoor zitten, maar op een externe plek. TinyParks is hiervoor dé plek, de kleinschaligheid en unieke ligging van onze locaties maakt het zelfs mogelijk om je eigen “privé” plek te creëren waar alles voor jullie wordt verzorgd.

Overnachten

Het unieke aan jullie bedrijfsuitje bij ons faciliteren, is dat jullie met het gehele team bij ons kunnen overnachten. Overnacht in Drenthe in één van de zestien luxe en comfortabele Tiny Houses, geschikt voor vier personen. Of willen jullie het nog avontuurlijker? Overnacht dan op de glamping op Tiengemeten in een Tipie, Dome of Bell tent. Het is hier ook mogelijk om je eigen tent op te zetten op de camping.

Wie zijn er bij ons al even tussenuit geweest?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op!