TINYPARKS HUISKAMER

Al onze locaties beschikken over een “TinyParks HuisKamer”. In de Huiskamer kan je lekker zitten borrelen bij de haard, samen met anderen TinyParks bewoners  een drankje doen of gewoon lekker ontspannen. Het is de centrale plek op onze “tiny” parkjes waar altijd wel iets gebeurt of te doen is.

TINYPARKS FAMILY DINNER

Locatie Cast Away: Stel je eens voor, lange opgedekte tafels in de natuur met het gefluit van de vogels op de achtergrond. Een chef die zorgt dat je qua drankjes en eten de gehele avond niks te kort komt. Zodat jij gezellig met alle andere gasten kan kennismaken, verhalen kan uitwisselen en wie weet wel nieuwe vrienden voor het leven ontmoet. Een echte “Family” dinner zoals we dat vanuit Italië kennen! Familydiners kunnen als optie bijgeboekt worden op locatie Cast Away!

Vervelen kennen wij niet

Als onze locaties liggen gelegen in prachtige natuurgebieden. Waar je heerlijk kan wandelen, fietsen of mountainbiken. Maar ook op de locaties zelf is van alles te doen. Zo beschikt de ene locatie over een jeu de boule baan, een zwembad en e-choppers en de andere over filmavonden, sjoelbakken en sups. Bij elke locatie pagina gaan we hier dieper op in. Maar geloof ons, een escape TinyParks is het altijd waard.