Tasty Tiengemeten

Bij Cast Away willen we ook in de winterperiode bezoekers van dit prachtige natuureiland een onvergetelijke avond geven. Maak kennis met ons winterconcept “Tasty” Tiengemeten. Geen gewone avond uit maar meer een avontuurlijke mini escape waar eten, humor en entertainment samenkomen in een geheel nieuw concept. Een echte avond uit voor jong en oud.

Tasty dinner

Voor de show serveren wij een heerlijk seizoen menu van drie gangen. Onze chef kookt met seizoensgebonden producten en kruiden van het eiland. Naar eigen wens wordt bij elk gerecht een passende wijn uitgezocht. Het diner vind plaats in theater opstelling zodat je na het eten direct kan genieten van de show voor die avond.

Tasty show

Zin in een echte comedy avond? Of liever een show met muziek waarbij je haast niet op je stoel kan blijven zitten? Wij hebben meerdere comedians en bands aan ons verbonden voor de komende periode. Kies de avond waar jij zin in hebt!

Voor welke Tasty Show ga jij?

 Boekingsinformatie & Tickets

Voor Tasty Tiengemeten koop je een ticket per persoon op een datum naar keuze. Het ticket is inclusief pont kaart, drie gangen menu, optreden en romantische lichtwandeling terug naar het pontje. Op beide avonden dien je stipt om 18.00 uur op de Nieuwendijk 1 in Zuid Beijerland te verzamelen voor de pont. Vervolgens wandel je in 25 minuten richting de Herberg, een prachtige wandeling waar je geheid diverse dieren en bijzondere vogels zult spotten. Bij de Herberg wordt je hartelijk ontvangen voor een leuke avond!

Only Diner night: €45 euro p.p.
Diner & Show: €65 p.p.

Overnachten bij Cast Away

Wil je na de lunch of diner blijven overnachten op het eiland? In de Herberg beschikken we over 6 hotelkamers. De kamers zijn te boeken via de website onder “eilandkamers Cast Away”. Ook beschikken we over 2 prachtige natuur domes.

Extra informatie

  • Op vrijdag pak je met elkaar de pont om 22.10 uur terug naar het vaste land
  • Op zaterdag pak je met elkaar de pont om 23.10 uur terug naar het vaste land
  • Verzamelen doe je op de Nieuwendijk 1 in Zuid Beijerland hier kan je ook gratis parkeren
  • De overtocht naar het natuureiland is 10 minuten
  • De wandeling van de pont naar de Herberg is 25 minuten over een verharde weg.