TinyParks
Omgeving

Om het park

Tips van ons voor uitjes in de omgeving! 

 
In de omgeving: 268km

Grotten van Hotton

Een unieke plek, erkend als een uitzonderlijk natuurlijk erfgoed van Wallonië, de Grotten van Hotton zijn de enige die in hun geheel geklasseerd zijn en hebben twee sterren in de Michelin-gids!
In de omgeving: 268km

Bezoek La Roche

La Roche-en-Ardenne is gelegen in het hart van de Ardennen en wordt ook wel de Parel van de Ardennen genoemd. Populair bij iedereen die het Kasteel van La Roche-en-Ardenne komt bezoeken.
In de omgeving: 268km

Outdoor adventure

Wil je een avonturier worden? De Wildtrails Basecamp in Jupille-sur-Ourthe nabij La Roche-en-Ardenne is de ideale plek voor alle fans van sport en sensatie!
In de omgeving: 268km

Bezoek Euro Space Center

Het enige pretpak over de ruimte in Europa! Gelegen in het zuiden van het Belgische Ardennen en is een ideaal uitje als het weer een dag tegen zit.
In de omgeving: 268km

Bezoek aan Domain Mirwart

Het 1.350 ha grote domein verbergt talrijke kleine schatten: de bossen zijn prachtig. Het water neemt er ook een belangrijke plaats in, met het charmante riviertje de Lhomme, diverse vennetjes, en een kwekerij van kwaliteitsvolle forellen.
In de omgeving: 268km

Wandelen en hiken

Zeg je Ardennen, dan denk je aan bossen, beekjes, heuvels en zelfs bergen! Vanuit Saint Hubert starten verschillende prachtige wandelroutes voor jong en oud.
In de omgeving: 268km

Sauna

Na het wandelen nog even lekker ontspannen in de sauna? Aan het meer en tussen de beekjes staat onze 4-persoons hout gestookte sauna waar je heerlijk kan relaxen.
In de omgeving: 268km

Brouwerij de la Lesse

Een gezellige brouwerij waar je terecht kan voor een rondleiding en uiteraard bier! Vertrekken doe je pas nadat je 4 lokaal gebrouwde biertjes hebt geproeft.