TinyParks
tinyparks blog

TinyParks opent 28 april een gloednieuwe glamping in het hart van de Ardennen

tinyparks
 

TinyParks, de aanbieder van bijzondere overnachtingslocaties in de natuur uit Nederland, is verheugd om de opening van haar derde locatie in België. De naam “Laidback Valley” verklapt het al. Deze locatie, gelegen in de Ardennen in Saint Hubert, biedt gasten een unieke en luxueuze glamping ervaring in het hart van de Belgische natuur. Een plek om echt te ontspannen!

Met 24 smaakvol ingerichte tiny houses, 8 safaritenten en camperplekken biedt TinyParks Laidback Valley gasten de perfecte combinatie van comfort en avontuur. Gasten kunnen net als op de twee andere locaties genieten van de sauna, natuur, kampvuur avonden met marshmallows en heerlijk eten. Ow ja, en mocht de sfeer er goed in zitten dan gaat ook regelmatig de silent disco aan.

“We zijn verheugd om, in samenwerking met Corsendonk Campings, onze eerste locatie buiten Nederland te openen en gasten een unieke ervaring in de natuur te bieden,” aldus Jochem Verheul, oprichter van TinyParks. “Onze locatie is ontworpen om alle comfort van een hotel te bieden met de sfeer van een camping. De plek voor gasten die niet van grote vakantieparken houden maar zich wel tijdelijk willen loskoppelen van de drukte van het dagelijks leven en zich kunnen verbinden met de natuur”.

Naast luxe en sfeervolle tiny houses beschikt de locatie ook over 8 safari tenten en een gezellige “huiskamer”. Een centrale plek waar alle gasten kunnen samenkomen voor een spelletje en drankje bij de houtkachel. Ook organiseren ze hier op dinsdag, donderdag en zaterdag gezellige “family diners”. Waarbij je aan lange tafels kan genieten van heerlijke pasta en pizza’s of hun fameuze BBQ’s.

Op zoek naar een bijzondere getaway? Dan hebben we goed nieuws! De boekingen voor TinyParks Laidback Valley zijn geopend.

TinyParks bestaat nu twee jaar en is opgericht door twee jonge ondernemers uit Utrecht. Vorig jaar hebben zij een top 5 nominatie ontvangen voor Best New Holiday concept en zijn nog lang niet uitgegroeid. TinyParks staat voor sfeervol overnachten in de natuur. Waar de concurrenten steeds maar groter en groter gaan, willen de jongens van TinyParks terug naar het persoonlijke en gezellige.

Voor meer informatie:

Naam: Jochem Verheul
Mobiel: +316 14 862 469
Email: jochem@tinyparks.nl