TinyParks
blog tinyparks

Tiny Monthly September

tinyparks

Er op uit in de herfst!

Het begint alweer tijd te worden voor een warme trui en een cozy kampvuurtje. Kom lekker een frisse neus halen bij ons midden in de natuur! Na een stevige wandeling strijk je neer in de huiskamer voor een kopje warme chocolademelk of koffie met een stuk taart. Dat is het typische herfstgevoel bij TinyParks.

Tom's Eiland

Vanaf november openen we op Cast Away pop up restaurant Tom's! Eten bij Tom’s is geen gewone avond uit maar meer een avontuurlijke mini escape. Waar dineren, muziek en comedy samenkomen op een prachtig natuureiland bij Rotterdam. Je vaart in 10 minuten met een nostalgisch pontje naar de overkant. Vanuit daar wandel je door de prachtige natuur naar onze Herberg. Een avond om nooit meer te vergeten!

Bekijk hier alle specials voor de komende maanden!

Wij zijn genomineerd!

Wij zijn super blij en trots dat we door EntreeMag zijn genomineerd voor Best New Holiday Concept 2022!

Op 28 november krijgen we te horen wie de award mee naar huis zal nemen, duim je met ons mee?

Ardennen

Laid Back Valley

We krijgen er regelmatig vragen over en dat begrijpen we, het gaat namelijk heel tof worden. Achter de schermen zijn we hard aan het werk om in 2022 nog open te gaan op onze derde locatie Laid Back Valley in de Ardennen. Verwachting is dat de boekingen in oktober open zullen gaan. Hou onze socials goed in de gaten voor meer nieuws!