TinyParks
TinyParks

Greater Venues: TinyParks opent twee gloednieuwe kleinschalige locaties:

tinyparks

TinyParks opent twee gloednieuwe kleinschalige locaties: “events en overnachten in bijzondere sferen”

Eind mei opent TinyParks twee nieuwe locaties op een eiland bij Rotterdam en in de Ardennen. Vorig jaar opende Jochem en Patrick Ligthart hun eerste locatie in Drenthe. Met 120 reviews en een gemiddelde score van 9.6 besloten de twee om uit te breiden. De locaties zijn geschikt voor kleinschalige meetings en events waarbij de informaliteit, natuur en sfeer vooropstaan.

Jochem Verheul vertelt over Forrest Cabins, die zij vorig jaar zijn gestart. “We hebben een stuk bosgebied gepacht waar we vervolgens 16 Tiny Houses hebben geplaatst met een gezellige “huiskamer” waar gasten bij elkaar kunnen komen voor een hapje en drankje.” Het tweetal startte TinyParks gestart omdat zij zelf behoefte hadden aan kleinschalige getaway locaties om even van het drukke leventje te ontvluchten. “We zijn zo gewend om maar het vliegtuig te pakken voor een weekendje weg. Vaak kom je hier ook nog eens helemaal overprikkelt van terug. Dat moet anders kunnen, dachten wij tijdens Corona.”

“Overnachten in bijzondere sferen. Daar gaat het ons om,” vertelt Jochem. “Door onze “kleinschaligheid” kunnen we echt iets sfeervols creëren. We zijn nog geen jaar open, hebben al meer dan 120 reviews van onze gasten ontvangen en scoren nog steeds een 9.6!” Waar het hem precies inzit? “Geen idee, reageert hij. “Een soort van magie wat vanzelf is ontstaan denk ik omdat we het zelf zo leuk vinden!”

Lees het hele artikel: https://www.greatervenues.com/nieuws/tinyparks-opent-twee-gloednieuwe-kleinschalige-locaties-events-en-overnachten-in-bijzondere-sferen/