Informatie over Laid Back Valley in de Ardennen

Glamping Ardennen

Verscholen tussen het groen, de rivieren en de bergen van de Ardennen vind je TinyParks “Laid Back Valley”. Een bijzondere plek waar we de leukste en meest bijzondere accommodaties hebben samengebracht in een unieke setting. Overnacht in verschillende Tiny Houses. Bij TinyParks The Valley is iedereen welkom en van een magische kampeerervaring verzekerd. Vissen in het beekje, relaxen in onze sauna, wandelen over de heuvels, een vuurtje stoken bij de huiskamer, Silent Disco tussen de bomen, ervaar het allemaal!

tiny-house

Een Heerlijke Plek

Laid Back Valley is het hele jaar open en biedt in elk seizoen een andere beleving. In de zomer zit je met een glaasje wijn aan het meer tot in de late uurtjes op het terras, in de winter kruip je lekker vroeg onder de wol in de verwarmde Tiny Houses of sluit je aan bij de andere gasten bij het kampvuur. Op het terrein vind je onder andere een horecapunt “huiskamer”, barbecue, kampvuurplaats, drijvende sauna, de grootste sjoel bak van België, silent disco, pizza-oven en heerlijke relax zitjes rondom de camping. Ook organiseren we drie keer per week de “famous” TinyParks Family Diner waar je gezellig bij kan aanschuiven.

Ontdek De Ardennen

De Belgische Ardennen zijn perfect voor een actieve en avontuurlijke vakantie in de natuur. In de omgeving van Laid Back Valley lopen eindeloos veel wandelroutes, je kunt gaan vissen, een kano huren voor een middagje peddelen op de rivier en ook een mountainbiketocht is een leuke optie. Ontdek de bergen, heuvels, het water en de natuur in de omgeving of maak een cultureel uitstapje naar Durbuy. Niks moet alles mag!

Wat is er te Doen?

De ultieme kampeerervaring


Onze andere locaties

The Forest Cabins Drents Friese Wold

Stel je voor, zestien sfeervolle Tiny Houses midden in bos direct gelegen aan Nationaal Park Drents Friese Wold. De perfecte plek voor koppels en jonge gezinnen die even volledig willen uitchecken uit een druk leventje.

Locatie bekijken Direct boeken

Cast Away eiland Tiengemeten

Bij Cast Away willen we ook in de winterperiode bezoekers van het natuureiland een onvergetelijke avond geven. Maak kennis met pop up restaurant Tom’s, overnacht in één van onze eilandkamers of kom heerlijk bij ons vergaderen met je bedrijf.

Locatie bekijken Direct boeken