Nieuw! Glamping Ardennen

Een gloednieuwe glamping locatie in de Ardennen dat is TinyParks Laidback Valley. De perfecte plek om te ontsnappen en te ontspannen. Met 24 sfeervolle tiny houses, acht safaritenten en kampeerplekken is dit een plek om te genieten van alles wat de Ardennen te bieden hebben. Of je nu wilt wandelen, fietsen, heerlijk wilt eten of gewoon niets doen, dit is de perfecte plek voor een paar dagen of een hele week.

Elke dag vers ontbijt en één diner inbegrepen

Bij een goede glamping in de Ardennen verwacht je natuurlijk ook luxe en comfort. Bij TinyParks LaidBack Valley is elke boeking inclusief elke dag vers ontbijt en één keer familiy diner avond. De family diner zorgt voor het echte glamping gevoel in de Ardennen, een unieke ervaring met lange tafels, goed eten en een flinke dosis gezelligheid. De family diners worden georganiseerd op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Unieke glamping ervaring in de Ardennen

In de Ardennen zijn nog weinig echte glampings te vinden, zij kennen dit concept minder zoals we dat in andere landen doen. Met Laidback Valley willen wij onze gasten een unieke glamping ervaring bieden in de Ardennen. Je overnacht in een sfeervolle tiny hous, tussen de stromende beekjes aan een kleine plas. We beschikken over een gezellige centrale huiskamer waar je terrecht kan voor een spelletje, potje jeu de boule of drankje bij het kampvuur. Ook organiseren we hier wekelijks silent disco avonden.

Waar in de Ardennen

Laidback Valley ligt in het hart van de Ardennen, op nog geen 5 minuten van Saint Hubert en 30 minuten van La Roche. Het parkje ligt verscholen in een dal, tussen de bomen en stromende riviertjes. Perfect voor degene die direct willen wandelen, fietsen of mountainbiken. Maar ook in een straal van 45 minuten met de auto kan je echt van alles doen. Bezoek het Euro Space Center of Brouwerij De La Nesse of de grotten van Hotton.

Over TinyParks glamping concept

TinyParks is opgericht door Patrick Ligthart en Jochem Verheul uit Utrecht. Twee jonge ondernemers die in 2021 besloten kleinschalige, sfeervolle, getaway locaties te creëren in Nederland. Zo beginnen ze met een tiny house boshotel in Drenthe, later een natuur eiland bij Rotterdam en nu in 2023 in het hart van het prachtige Ardennen. De Ardennen is met dit concept een echte glamping rijker!

Boek nu Laidback Valley

Ben jij klaar voor je glamping avontuur in de Ardennen? Boek dan nu jou Tiny House voor Laidback Valley.