Glamping aan het water

Op zoek naar een unieke locatie voor een glamping aan het water? Kies dan voor onze glamping aan het water op het privé eilandje Tiengemeten. Ontsnap uit de drukke stad en geniet van de ongerepte natuur die omringd is door water. Daarnaast is het ook een plek waar je heerlijk kunt borrelen, eten en dansen met vrienden en andere gasten.

glamping aan het water

Glamping eiland Tiengemeten

Op nog geen 25 minuten rijden van Rotterdam ligt natuureiland Tiengemeten. Een eiland midden in Haringvliet. Het eiland is alleen te bereiken met een pondje waardoor er ook geen auto’s zijn toegestaan op het eiland. Hierdoor kun je optimaal genieten van de rust. Je kunt overnachten in onze Herberg of in een trekkershut, Yurt of Tippi op onze glamping.

 

Overnachten op Cast Away

Glamping Tinyparks  “Cast Away” is het hele jaar open en biedt in elk seizoen een andere beleving. Of je nou komt voor de rust of gezelligheid, voor beide kun je bij ons terecht. Onze glamping heeft een festival achtige aankleding wat zorgt voor sfeer en gezelligheid. Daarnaast is het omringd door ongerepte natuur wat je op eigen houtje kunt ontdekken.

Waarom glamping aan het water?

Als we denken aan glamping, zien we dit al snel op een camping in een bos. Ga daarom een keer voor een unieke locatie en verblijf op een privé eilandje wat omringd door water. Maak een mooie wandeling langs het water, geniet van de zonsondergang of neem een lekkere duik in het Haringvliet, een voormalige zeearm van de Noordzee. Het “Cast Away” eilandje Tiengemeten beschikt daarnaast ook over genoeg voorzieningen en activiteiten zodat er genoeg te beleven valt.

 

Glamping wat is dat?

Glamping is een vorm van kamperen, maar dan in een luxe accommodatie. Het woord glamping is een combinatie van de woorden glamour en camping. Het brengt natuur en luxe samen en is daarom perfect voor diegene die wel hun comfort willen behouden. Je kunt verblijven in verschillende type accommodaties.

Activiteiten op de glamping

Er is genoeg te doen op en om onze glamping. Maak bijvoorbeeld een wandeling over het eiland of neem een duik in het heldere water.

  • Family Diner
  • Suppen & Zwemmen
  • Wandelen in de natuur
  • Silent Disco
  • Buitenbioscoop
  • Evenementen & muziek
  • Kampvuur avonden
  • Workshops
  • Sauna & Hot tub